El passat 17 i 18 de juliol, Albert Colomer, vicepresident de BANC va participar al acte Millonario Master Minds l’esdeveniment es va celebrar de manera presencial al centre de convencions del hotel Hilton Diagonal Mar a Barcelona.

Milionario “Màster Minds” és un programa pioner i únic en el seu gènere, reuneix les fonts de capital del top mundial, grans firmes de Venture Capital, prestigiosos fons d’inversió, Business Angels, Acceleradores de Startups , i Incubadores de negocis que arriben per avaluar a més de 100 projectes de Startups i models de negocis de tot Europa.

L’Albert Colomer va formar part dels Pitch Sessions, on les Startups pre-seleccionades i avaluades van presentar els seus models de negocis davant d’un panell d’experts i inversors que va avaluar la viabilitat d’invertir en la seva idea.