[:ca]El passat 17 i 18 de juliol, Albert Colomer, vicepresident de Business Angels Network de Catalunya va participar al acte Millonario Master Minds l’esdeveniment es va celebrar de manera presencial al centre de convencions del hotel Hilton Diagonal Mar a Barcelona.

Milionario “Màster Minds” és un programa pioner i únic en el seu gènere, reuneix les fonts de capital del top mundial, grans firmes de Venture Capital, prestigiosos fons d’inversió, Business Angels, Acceleradores de Startups , i Incubadores de negocis que arriben per avaluar a més de 100 projectes de Startups i models de negocis de tot Europa.

L’Albert Colomer va formar part dels Pitch Sessions, on les Startups pre-seleccionades i avaluades van presentar els seus models de negocis davant d’un panell d’experts i inversors que va avaluar la viabilitat d’invertir en la seva idea.[:es]El pasado 17 y 18 de julio, Albert Colomer, vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya participó en el acto Millonario Master Minds el evento se celebró de forma presencial en el centro de convenciones del hotel Hilton Diagonal Mar en Barcelona.

Milionario “Master Minds” es un programa pionero y único en su género, reúne las fuentes de capital del top mundial, grandes firmas de Venture Capital, prestigiosos fondos de inversión, Business Angels, Aceleradoras de Startups, e Incubadoras de negocios que llegan para evaluar a más de 100 proyectos de Startups y modelos de negocios de toda Europa.

Albert Colomer formó parte de los Pitch Sesiones, donde las Startups pre-seleccionadas y evaluadas presentaron sus modelos de negocios frente a un panel de expertos e inversores que evaluó la viabilidad de invertir en su idea.[:]