[:ca]Si necessites assessorament expert per llançar al mercat la teva start-up amb millors garanties d’èxit, aquest és el teu programa.

STARTHEALTH és un programa d’acceleració per a start-ups de nova creació, vinculades al sector salut amb una proposta de valor diferenciada i amb potencial de creixement.

El programa aporta un assessorament expert individualitzat, formació impartida per especialistes i emprenedors d’èxit i accés a finançament i inversió privada, a més a més durant el programa es realitzaran activitats de networking i connexió amb l’ecosistema innovador i l’acte comptarà amb un espai de treball gratuït de coworking de la incubadora del TecnoCampus.

L’esdeveniment s’adreça a start-ups del sector salut de 0 a 5 anys de vida amb un mínim producte viable (MPV), Digital Health (Plataformes web, mòbils, IA, IoT, Big Data), Medical Devices (Instruments mèdics, rehabilitació, diagnosis malalties) i Biotech.

Les inscripcions estan obertes fins el 31 de Juliol

Per a més informació fes click aquí.  

 [:es]Si necesitas asesoramiento experto para lanzar al mercado tu start-up con mejores garantías de éxito, este es tu programa.

STARTHEALTH es un programa de aceleración para start-ups de nueva creación, vinculadas al sector salud con una propuesta de valor diferenciada y con potencial de crecimiento.

El programa aporta un asesoramiento experto individualizado, formación impartida por especialistas y emprendedores de éxito y acceso a financiación e inversión privada, además durante el programa se realizarán actividades de networking y conexión con el ecosistema innovador y el acto contará con un espacio de trabajo gratuito de coworking de la incubadora de TecnoCampus.

El evento se dirige a start-ups del sector salud de 0 a 5 años de vida con un mínimo producto viable (MPV), Digital Health (Plataformas web, Móviles, IA, IOT, Big Data), Medical Devices (Instrumentos médicos, rehabilitación, diagnóstico Enfermedades) y Biotech.

Las inscripciones están abiertas hasta el 31 de Julio

Para más información haz click aquí.[:]