[:ca]Elena Esteller, consultora i assessora a emprenedors i inversors de  BANC des de fa 2 anys s’acomiada de la xarxa, des d’aquí volem agrair en nom de l’entitat la seva col·laboració amb BANC i la seva professionalitat durant aquests anys.

L’Elena ens ha dedicat unes paraules per acomiadar-se de l’entitat

“Ha estat un plaer treballar a BANC durant dos anys, he crescut tant professionalment com personalment. Estic molt agraïda a tot l’equip de BANC per haver-me ensenyat tant i donar-me l’oportunitat de treballar amb ells. A més a més, a conegut molts projectes amb els quals he pogut aprendre del món emprenedor i totes les seves dificultats i virtuts.

Moltes gràcies per tot.”

Des de BANC volem desitjar-li molta sort en la nova etapa!


[:es]Elena Esteller, consultora y asesora a emprendedores e inversores de BANC desde hace 2 años se despide de la red, desde aquí queremos agradecer en nombre de la entidad su colaboración con BANC y su profesionalidad durante estos años.

Elena nos ha dedicado unas palabras para despedirse de la entidad

“Ha estado un placer trabajar a BANC durante 2 años, he crecido tanto profesionalmente como personalmente. Estoy muy agradecida a todo el equipo de BANC por haberme enseñado tanto y darme la oportunidad de trabajar con ellos. Además, he conocido muchos proyectos con los que he podido aprender del mundo emprendedor y todas las dificultades y virtudes.

Muchas gracias por todo. ”

¡Desde BANC queremos desearle mucha suerte en la nueva etapa![:]