[:ca]El fòrum StartUB és la primera Jornada d’Innovació i Emprenedoria de la UB. Neix amb l’objectiu de ser el punt de trobada entre la comunitat emprenedora de la UB i l’ecosistema emprenedor de Barcelona. També per a generar sinergies entre projectes i altres agents de l’ecosistema i visibilitzar el talent emprenedor de la UB.

Les activitats estan dirigides a un públic divers: estudiants i ex estudiants, professors, inversors, agents de l’ecosistema emprenedor i qualsevol persona que tingui interès per l’emprenedoria i la innovació.

Business Angels Network de Catalunya va participar com a entitat relacionada amb temes d’inversió i finançament, els participants de part de l’entitat tenien la tasca de fer una pregunta a un dels projectes emprenedors que presentaven dels quals buscaven finançament en equity o en deute (Business Angels o finançament alternatiu com ENISA)

Aquest fòrum tenia la finalitat de donar a conèixer 12 projectes innovadors de tots els sectors, organitzar taules rodones amb representants de entitats com Enisa i que expliquessin el seu servei/producte i preparació d’activitats com per exemple “Taller de comunicació”.

 [:es]El foro StartUB es la primera Jornada de Innovación y Emprendimiento de la UB. Nace con el objetivo de ser el punto de encuentro entre la comunidad emprendedora de la UB y el ecosistema emprendedor de Barcelona. También para generar sinergias entre proyectos y otros agentes del ecosistema y visibilizar el talento emprendedor de la UB.

Las actividades están dirigidas a un público varias partes: estudiantes y ex estudiantes, profesores, inversores, agentes del ecosistema emprendedor y cualquier persona que tenga interés por el emprendimiento y la innovación.

Business Angels Network de Catalunya participó como entidad relacionada con temas de Inversión y financiación, los participantes de parte de la entidad tenían la tarea de hacer una pregunta a uno de los proyectos emprendedores que presentaban los que buscaban Financiación en equity o en deuda (Business Angels o Financiación alternativa como ENISA)

Este foro tenía la finalidad de dar a conocer 12 proyectos innovadores de todos los sectores, organizar mesas redondas con representantes de entidades como Enisa y que explicaran su servicio/producto y preparación de actividades como por ejemplo “Taller de comunicación”.[:]