El fòrum StartUB és la primera Jornada d’Innovació i Emprenedoria de la UB. Neix amb l’objectiu de ser el punt de trobada entre la comunitat emprenedora de la UB i l’ecosistema emprenedor de Barcelona. També per a generar sinergies entre projectes i altres agents de l’ecosistema i visibilitzar el talent emprenedor de la UB.

Les activitats estan dirigides a un públic divers: estudiants i ex estudiants, professors, inversors, agents de l’ecosistema emprenedor i qualsevol persona que tingui interès per l’emprenedoria i la innovació.

BANC va participar com a entitat relacionada amb temes d’inversió i finançament, els participants de part de l’entitat tenien la tasca de fer una pregunta a un dels projectes emprenedors que presentaven dels quals buscaven finançament en equity o en deute (Business Angels o finançament alternatiu com ENISA)

Aquest fòrum tenia la finalitat de donar a conèixer 12 projectes innovadors de tots els sectors, organitzar taules rodones amb representants de entitats com Enisa i que expliquessin el seu servei/producte i preparació d’activitats com per exemple “Taller de comunicació”.