[:ca]Nova Línia ENISA Agro PIME AgroInnpulso

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació confia a ENISA la posada en marxa d’una nova línia de finançament adreçada a la innovació i digitalització de el sector agroalimentari en tota la seva cadena de valor, inclosos els que despleguen la seva activitat en el medi rural.

Aquesta línia vol impulsar la creació de noves empreses i el desenvolupament de pimes agroalimentàries en fase de creixement, consolidació o internacionalització, a través del finançament de projectes empresarials que desenvolupin activitats innovadores i / o de base tecnològica, amb especial atenció a aquelles amb capacitat de generar ocupació de qualitat per a joves i dones.

Nova línia ENISA Emprenedores Digitals

El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, destinarà fins a 51 milions d’euros en els pròxims tres anys per a la nova línia de finançament d’emprenedoria femení digital, que serà gestionada per ENISA.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Posa’t en contacte i t’informarem[:es]Nueva Línea ENISA Agro PYME AgroInnpulso

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación confía a ENISA la puesta en marcha de una nueva línea de financiación dirigida a la innovación y digitalización del sector agroalimentario en toda su cadena de valor, incluidas aquellas que despliegan su actividad en el medio rural.

Esta línea quiere impulsar la creación de nuevas empresas y el desarrollo de pymes agroalimentarias en fase de crecimiento, consolidación o internacionalización, a través de la financiación de proyectos empresariales que desarrollen actividades innovadoras y/o de base tecnológica, con especial atención a aquellas con capacidad de generar empleo de calidad para jóvenes y mujeres.

Nueva línea ENISA Emprendedoras Digitales

El Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, a través de la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, destinará hasta 51 millones de euros en los próximos tres años para la nueva línea de financiación de emprendimiento femenino digital, que será gestionada por ENISA.

BANC dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y tramitación de estas ayudas.

Ponte en contacto y te informaremos[:]