Nova Línia ENISA Agro PIME AgroInnpulso

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació confia a ENISA la posada en marxa d’una nova línia de finançament adreçada a la innovació i digitalització de el sector agroalimentari en tota la seva cadena de valor, inclosos els que despleguen la seva activitat en el medi rural.

Aquesta línia vol impulsar la creació de noves empreses i el desenvolupament de pimes agroalimentàries en fase de creixement, consolidació o internacionalització, a través del finançament de projectes empresarials que desenvolupin activitats innovadores i / o de base tecnològica, amb especial atenció a aquelles amb capacitat de generar ocupació de qualitat per a joves i dones.

Nova línia ENISA Emprenedores Digitals

El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, destinarà fins a 51 milions d’euros en els pròxims tres anys per a la nova línia de finançament d’emprenedoria femení digital, que serà gestionada per ENISA.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Posa’t en contacte i t’informarem