• El director general de GSMA, Mats Granryd participa a la recepció organitzada per la GTWN (Global Telecom Women Network), amb la col.laboració de BANC

 

Barcelona, 12 de juliol de 2021. BANC, ha participat activament a diferents actes celebrats en el marc de  l’edició del MWC i 4YFN d’enguany.

Dilluns 28, BANC va col.laborar en l’organització de la tradicional recepció inaugural que organitza la GTWN (Global Telecom Women Network), en el marc de l’edició del MWC. L’acte va comptar amb la participació del director general de GSMA, Mats Granryd. La GTWN, és una xarxa internacional fundada fa gairebé 30 anys, presidida per la Candace Johnson, presidenta emèrita de l’EBAN. A l’acte va assistir l’Albert Colomer, vicepresident de BANC, en representació de la xarxa europea d’inversors EBAN.

El segon dia del congrés, dimarts 29, en el marc de l’ Investor program EU-MENA, BANC va formar part de la taula rodona “Accelerating Cross-border investments on the Mediterranean Post COVID19”, la sessió va comptar amb la participació dels representants de diferents entitats i xarxes d’inversors de la Mediterrànea. A la trobada es van tractar diferents aspectes sobre l’acceleració de les inversions transfrontereres al Mediterrani post COVID-19.

L’acte va estar organitzat per la MED ANGELS, entitat creada al 2019 i de la que BANC és membre fundador, que engloba a les diferents xarxes d’inversors dels països de la Mediterrànea amb l’objectiu d’augmentar la cooperació i el compromís dels inversors privats en el futur econòmic de la regió mediterrània.

Com a continuació de l’acte, i entre les diferents activitats del 4YFN, dimecres 30 va tenir lloc la Pitching Session EU-MENA (TBC), a la que representants de 8 xarxes de business angels, com ara BANC, van tenir l’oportunitat de conèixer diferents startups, que van presentar les seves propostes davant un públic inversor en format virtual

BANC també va estar present en la celebració dels 250 anys de Foment del Treball en un acte organitzat en el marc del MWC. L’Albert Colomer, va formar part dels ponents de la jornada ‘Innovació i escalabilitat per a les noves generacions’, formant part del panell temàtic que va versà sobre el finançament com a palanca de creixement. La taula va comptar també amb la participació de JB Capital Partners i SUMA Capital i va estar moderat per la vicepresidenta de Foment, Mar Alarcón.

Com a cloenda, l’Albert Colomer, com a membre del Board de l’EBAN, organització que engloba mès de 150 entitats inversores de 50 països, i en representació de BANC i l’EBAN, va participar a la VIP reception oferta per l’organització del 4YFN a totes les entitats participants.

 

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació a l’any 2003, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), és membre de la European Business Angels Network (EBAN), membre fundador de la xarxa d’inversors de la Mediterrània MED ANGELS i membre promotor a Espanya de la xarxa global de Business Angels (GBAN).