Aquest mes passat ha estat molt ocupat a EBAN, amb el Congrés Anual que va celebrar-se del 16 al 18 de juny. Durant l’acte es van donar a conèixer els guanyadors de la cerimònia anual de lliurament dels premis, que ara podeu descobrir a continuació. Molts dels nostres membres / socis també han publicat diversos informes sobre el seu rendiment i els seus finançaments descentralitzats.

Caroline Sai, directora d’execució dels membres de l’EBAN amb millor rendiment Angels Santé, també proporciona informació per completar amb èxit un període de finançament de les empreses emergents. L’estiu també és un moment per a noves oportunitats: descobreix el desafiament del buscador del Consell Europeu de la Innovació, les noves iniciatives d’Orora Technologies per fer front a la crisi climàtica i els incendis mundials i la sessió de presentació electrònica d’Àfrica Next.

En celebració dels èxits destacats durant un moment tremendament desafiant i imprevisible, EBAN es complau en anunciar els guanyadors dels Premis Anuals EBAN 2020.

Aquests guardonats són els destacats de l’any 2020, que representen els inversors i empresaris d’Àngel que han fet esforços excepcionals durant el període de pandèmia, aprofitant aquesta oportunitat per innovar. El reconeixement es va atorgar durant el 21è Congrés anual d’EBAN en línia, en categories de millor inversor europeu en fase inicial, negoci amb èxit finançat per inversor en fase inicial, membre de l’EBAN amb millor rendiment i nou membre d’EBAN amb millor rendiment.

Descobreix els guanyadors:

Negoci amb èxit finançat per inversors en fase inicial: DECAWAVE (IRLANDA)

Nou membre EBAN amb millor actuació: ANGELS SANTÉ (FRANÇA)

Membre EBAN amb millor actuació: DANBAN (DINAMARCA)

Millor inversor europeu en fase inicial: WOMEN ANGELS 4 STEAM