[:ca]Aquest mes passat ha estat molt ocupat a EBAN, amb el Congrés Anual que va celebrar-se del 16 al 18 de juny. Durant l’acte es van donar a conèixer els guanyadors de la cerimònia anual de lliurament dels premis, que ara podeu descobrir a continuació. Molts dels nostres membres / socis també han publicat diversos informes sobre el seu rendiment i els seus finançaments descentralitzats.

Caroline Sai, directora d’execució dels membres de l’EBAN amb millor rendiment Angels Santé, també proporciona informació per completar amb èxit un període de finançament de les empreses emergents. L’estiu també és un moment per a noves oportunitats: descobreix el desafiament del buscador del Consell Europeu de la Innovació, les noves iniciatives d’Orora Technologies per fer front a la crisi climàtica i els incendis mundials i la sessió de presentació electrònica d’Àfrica Next.

En celebració dels èxits destacats durant un moment tremendament desafiant i imprevisible, EBAN es complau en anunciar els guanyadors dels Premis Anuals EBAN 2020.

Aquests guardonats són els destacats de l’any 2020, que representen els inversors i empresaris d’Àngel que han fet esforços excepcionals durant el període de pandèmia, aprofitant aquesta oportunitat per innovar. El reconeixement es va atorgar durant el 21è Congrés anual d’EBAN en línia, en categories de millor inversor europeu en fase inicial, negoci amb èxit finançat per inversor en fase inicial, membre de l’EBAN amb millor rendiment i nou membre d’EBAN amb millor rendiment.

Descobreix els guanyadors:

Negoci amb èxit finançat per inversors en fase inicial: DECAWAVE (IRLANDA)

Nou membre EBAN amb millor actuació: ANGELS SANTÉ (FRANÇA)

Membre EBAN amb millor actuació: DANBAN (DINAMARCA)

Millor inversor europeu en fase inicial: WOMEN ANGELS 4 STEAM[:es]Este mes pasado ha sido muy ocupado en EBAN, con el Congreso Anual que se celebró del 16 al 18 de junio. Durante el acto se dieron a conocer los ganadores de la ceremonia anual de entrega de los premios, que ahora puede descubrir a continuación. Muchos de nuestros miembros / socios también han publicado varios informes sobre su rendimiento y sus financiaciones descentralizadas.

Caroline Sai, directora de ejecución de los miembros de la EBAN con mejor rendimiento Angels Santé, también proporciona información para completar con éxito un periodo de financiación de las empresas emergentes. El verano también es un momento para nuevas oportunidades: descubre el desafío del buscador del Consejo Europeo de la Innovación, las nuevas iniciativas de Ororo Technologies para hacer frente a la crisis climática y los incendios mundiales y la sesión de presentación electrónica de África Next.

En celebración de los logros destacados durante un momento tremendamente desafiante e imprevisible, EBAN se complace en anunciar los ganadores de los Premios Anuales EBAN 2020.

Estos galardonados son los destacados del año 2020, que representan los inversores y empresarios de Ángel que han hecho esfuerzos excepcionales durante el periodo de pandemia, aprovechando esta oportunidad para innovar. El reconocimiento se otorgó durante el 21º Congreso anual de EBAN en línea, en categorías de mejor inversor europeo en fase inicial, negocio con éxito financiado por inversor en fase inicial, miembro de la EBAN con mejor rendimiento y nuevo miembro de EBAN con mejor rendimiento.

Descubre los ganadores:

Negocio con éxito financiado por inversores en fase inicial: DECAWAVE (IRLANDA)

Nuevo miembro EBAN con mejor actuación: ANGELS SANTÉ (FRANCIA)

Miembro EBAN con mejor actuación: DANBAN (DINAMARCA)

Mejor inversor europeo en fase inicial: WOMEN ANGELS 4 STEAM[:en]This past month has been very busy at EBAN, with the Annual Congress being held from 16 to 18 June. The winners of the annual awards ceremony were announced during the event, which you can now find out below. Many of our members / partners have also published various reports on their performance and decentralized funding.

Caroline Sai, executive director of the best performing EBAN members Angels Health, also provides information to successfully complete a funding period for emerging companies. Summer is also a time for new opportunities: discover the challenge of the search engine of the European Innovation Council, the new initiatives of Orora Technologies to deal with the climate crisis and global fires and the electronic presentation session of Africa Next.

In celebration of outstanding achievements during a tremendously challenging and unpredictable time, EBAN is pleased to announce the winners of the EBAN 2020 Annual Awards.

These awards are the highlights of 2020, representing Angel’s investors and entrepreneurs who have made exceptional efforts during the pandemic period, taking advantage of this opportunity to innovate. The recognition was given during the 21st Annual EBAN Online Congress, in categories of best European investor in the initial phase, successful business financed by investor in the initial phase, member of the EBAN with better performance and new member of EBAN with better performance.

Discover the winners:

Successful business financed by investors in the initial phase: DECAWAVE (IRELAND)

New EBAN member with best performance: ANGELS SANTÉ (FRANCE)

EBAN member with best performance: DANBAN (DENMARK)

Best European investor in the initial phase: WOMEN ANGELS 4 STEAM[:]