[:ca]Business Angels Network de Catalunya va assitir el passat 28 de juny a la Jornada GTWN del MWC 2021 a la Fundació Rocamora amb Mats Granryd, CEO i membre de la junta directiva de la GSMA.

El propòsit del GTWN és oferir un fòrum perquè les dones executives actives en telecomunicacions es reuneixin i es “connectin”; proporcionar un model a dones gestores més joves actives en telecomunicacions; i fer evolucionar la societat global de la informació de manera positiva.

Candace Johnson, la presidenta d’aquesta entitat ha estat anteriorment presidenta de la EBAN, entitat on el vicepresident de Business Angels Network de Catalunya, Albert Colomer continua treballant com a membre del board de la EBAN.

L’acte va iniciar amb un còctel de networking a les 18:30 h i un discurs sobre el tema “Resiliència i Renaixement” a càrrec del director general de GSMA, Mats Granryd. La GSMA també va presentar el seu informe “Mobile Geneder Gap” a càrrec de la responsable d’aquesta secció, Claire Sibthorpe.

Aquesta trobada es va dur a terme a l’exterior del jardí de la Fundació Rocamora amb possibles visites a la mansió i a la col·lecció, l’objectiu de l’acte era poder dur a terme una reunió on es donés suport a l’emprenedoria, a la inversió de Business Angels i a la innovació.[:es]Business Angels Network de Catalunya asistió el pasado 28 de junio a la Jornada GTWN del MWC 2021 en la Fundación Rocamora con Mats Granryd, CEO y miembro de la junta directiva de la GSMA.

El propósito del GTWN es ofrecer un foro para que las mujeres ejecutivas activas en telecomunicaciones se reúnan y se “conecten”; proporcionar un modelo a mujeres gestoras más jóvenes activas en telecomunicaciones; y hacer evolucionar la sociedad global de la información de manera positiva.

Candace Johnson, la presidenta de esta entidad ha sido anteriormente presidenta de la EBAN, entidad donde el vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya, Albert Colomer continúa trabajando como miembro del board de la EBAN.

El acto inició con un cóctel de networking a las 18:30 h y un discurso sobre el tema “Resiliencia y Renacimiento” a cargo del director general de GSMA, Mats Granryd. La GSMA también presentó su informe “Mobile Geneder Gap” a cargo de la responsable de esta sección, Claire Sibthorpe.

Este encuentro se llevó a cabo en el exterior del jardín de la Fundación Rocamora con posibles visitas a la mansión ya la colección, el objetivo del acto era poder llevar a cabo una reunión donde se apoyara el emprendimiento, a la inversión de Business Angels ya la innovación.[:]