BANC va assitir el passat 28 de juny a la Jornada GTWN del MWC 2021 a la Fundació Rocamora amb Mats Granryd, CEO i membre de la junta directiva de la GSMA.

El propòsit del GTWN és oferir un fòrum perquè les dones executives actives en telecomunicacions es reuneixin i es “connectin”; proporcionar un model a dones gestores més joves actives en telecomunicacions; i fer evolucionar la societat global de la informació de manera positiva.

Candace Johnson, la presidenta d’aquesta entitat ha estat anteriorment presidenta de la EBAN, entitat on el vicepresident de BANC, Albert Colomer continua treballant com a membre del board de la EBAN.

L’acte va iniciar amb un còctel de networking a les 18:30 h i un discurs sobre el tema “Resiliència i Renaixement” a càrrec del director general de GSMA, Mats Granryd. La GSMA també va presentar el seu informe “Mobile Geneder Gap” a càrrec de la responsable d’aquesta secció, Claire Sibthorpe.

Aquesta trobada es va dur a terme a l’exterior del jardí de la Fundació Rocamora amb possibles visites a la mansió i a la col·lecció, l’objectiu de l’acte era poder dur a terme una reunió on es donés suport a l’emprenedoria, a la inversió de Business Angels i a la innovació.