Fa uns dies, a la trobada que realitza BANC amb ENISA de presentacions de projectes es va presentar el projecte adscrit a BANC GEOINTERACTIVA, la missió de GeoInteractiva es facilitar l’ensenyament i l’aprenentatge a l’àmbit geogràfic i cartogràfic, oferint una interacció crítica i creativa.

GEOINTERACTIVA és una plataforma web dissenyada per a ús acadèmic i professional. Ofereix als usuari diferents mapes geogràfics interactius i virtuals, que els permet crear, editar i compartir al seu gust. El producte ha estat crear des d’una base en format digital i multimèdia, i permet la configuració i gestió d’usuaris en grup dins de la xarxa. Així mateix, també hi ha la possibilitat d’adquirir làmines físiques personalitzades. De moment, tenen presència al territori nacional i Llatinoamèrica. A més, es troba disponible en diferents idiomes i és compatible amb els principals sistemes operatius.

Aquestes reunions permeten als emprenedors conèixer a l’equip analista d’ENISA que estudia i avalua els projectes, per rebre el seu feedback i augmentar així les possibilitats d’aconseguir finançament.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Posa’t en contacte i t’informarem