[:ca]Fa uns dies, a la trobada que realitza Business Angels Network de Catalunya amb ENISA de presentacions de projectes es va presentar el projecte adscrit a BANC GEOINTERACTIVA, la missió de GeoInteractiva es facilitar l’ensenyament i l’aprenentatge a l’àmbit geogràfic i cartogràfic, oferint una interacció crítica i creativa.

GEOINTERACTIVA és una plataforma web dissenyada per a ús acadèmic i professional. Ofereix als usuari diferents mapes geogràfics interactius i virtuals, que els permet crear, editar i compartir al seu gust. El producte ha estat crear des d’una base en format digital i multimèdia, i permet la configuració i gestió d’usuaris en grup dins de la xarxa. Així mateix, també hi ha la possibilitat d’adquirir làmines físiques personalitzades. De moment, tenen presència al territori nacional i Llatinoamèrica. A més, es troba disponible en diferents idiomes i és compatible amb els principals sistemes operatius.

Aquestes reunions permeten als emprenedors conèixer a l’equip analista d’ENISA que estudia i avalua els projectes, per rebre el seu feedback i augmentar així les possibilitats d’aconseguir finançament.

Business Angels Network de Catalunya disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Posa’t en contacte i t’informarem

[:es]Hace unos días, en el encuentro de presentaciones que realiza Business Angels Network de Catalunya con ENISA se presentó el proyecto adscrito a Business Angels Network de Catalunya GEOINTERACTIVA, la misión de GeoInteractiva es facilitar la enseñanza y el aprendizaje en el ámbito geográfico y cartográfico, ofreciendo una interacció crítica y creativa.

GEOINTERACTIVA es una plataforma web diseñada para uso académico y profesional. Ofrece a usuario diferentes mapas geográficos interactivos y virtuales, que les permite crear, editar y compartir a su gusto. El producto ha sido crear desde una base en formato digital y multimedia, y permite la configuración y gestión de usuarios en grupo entro de la red. Asimismo, también existe la posibilidad de adquirir láminas físicas personalizadas. De momento, tienen presencia en el territorio nacional y Latinoamérica. Además, se encuentra disponible en diferentes idiomas y es compatible con los principales sistemas operativos.

Estas reuniones permiten a los emprendedores conocer al equipo analista de ENISA que estudia y evalúa los proyectos, para recibir su feedback y aumentar así las posibilidades de conseguir financiación.

BANC dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y tramitación de estas ayudas.

Ponte en contacto y te informaremos[:]