Aquest dimecres a les 16 hores, Foment del Treball en virtut de la celebració dels seus 250 anys i de la seva col·laboració amb la Fundació Mobile World Capital, organitza un acte en el marc del MWC.

La jornada tractarà sobre ‘Innovació i escalabilitat per a les noves generacions’ i comptarà amb dos panells temàtics. El primer sobre els reptes i oportunitats per a la nova generació d’innovadores, amb una taula d’empresàries que comptarà com a moderadora amb la directora d’Innovació de Foment, Maria Mora.

BANC participarà al segon panell temàtic que versarà sobre el finançament com a palanca de creixement. Participaran el Senior Advisor de JB Capital Partners, David Cortacans; el soci de SUMA Capital, Pau Bermúdez-Cañete i el vicepresident de BANC, Albert Colomer, l’acte estarà moderat per la vicepresidenta de Foment, Mar Alarcón.