[:ca]Aquest dimecres a les 16 hores, Foment del Treball en virtut de la celebració dels seus 250 anys i de la seva col·laboració amb la Fundació Mobile World Capital, organitza un acte en el marc del MWC.

La jornada tractarà sobre ‘Innovació i escalabilitat per a les noves generacions’ i comptarà amb dos panells temàtics. El primer sobre els reptes i oportunitats per a la nova generació d’innovadores, amb una taula d’empresàries que comptarà com a moderadora amb la directora d’Innovació de Foment, Maria Mora.

BANC participarà al segon panell temàtic que versarà sobre el finançament com a palanca de creixement. Participaran el Senior Advisor de JB Capital Partners, David Cortacans; el soci de SUMA Capital, Pau Bermúdez-Cañete i el vicepresident de Business Angels Network de Catalunya, Albert Colomer, l’acte estarà moderat per la vicepresidenta de Foment, Mar Alarcón.[:es]Este miércoles a las 16 horas, Fomento del Trabajo en virtud de la celebración de sus 250 años y de su colaboración con la Fundación Mobile World Capital, organiza un acto en el marco del MWC.

La jornada tratará sobre ‘Innovación y escalabilidad para las nuevas generaciones’ y contará con dos paneles temáticos. El primero sobre los retos y oportunidades para la nueva generación de innovadoras, con una mesa de empresarias que contará como moderadora con la directora de Innovación de Fomento, María Mora.

BANCO participará en el segundo panel temático que versará sobre la financiación como palanca de crecimiento. Participarán el Senior Advisor de JB Capital Partners, David Cortacans; el socio de SUMA Capital, Pablo Bermúdez-Cañete y el vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya, Albert Colomer, el acto estará moderado por la vicepresidenta de Fomento, Mar Alarcón.[:]