[:ca]Fostex va organitzar una masterclass virtual única i internacional sobre tèxtils avançats, l’inici de la masterclass va tenir lloc el dia 8 de juny i va finalitzar el dia 15 de juny de 2021.

La Masterclass va tractar de diferents temes relacionats amb el tèxtil avançat (tecnologies avançades de fabricació tèxtil i transició, innovació, sostenibilitat en materials tèxtils avançats) amb 4 conferències virtuals.

L’esdeveniment s’adreça a empreses, estudiants, investigadors, etc. i responsables dels centres tèxtils del Marroc i Jordània.

Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya va formar part activament a l’esdeveniment com a ponent a la sessió sobre la transició a materials tèxtils avançats, on va aportar els seus coneixements sobre la cerca de finançament.

L’objectiu és proporcionar coneixement i intercanvi de bones pràctiques des de la UE fins al Marroc i Jordània, per generar oportunitats de negoci i reunions sinèrgiques.[:es]Fostex organizó una masterclass virtual única e internacional sobre textiles avanzados, el inicio de la masterclass tuvo lugar el día 8 de junio y finalizó el día 15 de junio de 2021.

La Masterclass trató de diferentes temas relacionados con el textil avanzado (tecnologías avanzadas de fabricación textil y transición, innovación, sostenibilidad en materiales textiles avanzados) con 4 conferencias virtuales.

El evento se dirige a empresas, estudiantes, investigadores, etc. y responsables de los centros textiles de Marruecos y Jordania.

Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya formó parte activamente en el evento como ponente en la sesión sobre la transición a materiales textiles avanzados, donde aportó sus conocimientos sobre la búsqueda de financiación.

El objetivo es proporcionar conocimiento e intercambio de buenas prácticas desde la UE hasta Marruecos y Jordania, para generar oportunidades de negocio y reuniones sinérgicas.[:]