El projecte Get With, gràcies a la gestió de BANC, ha aconseguit finançament a través d’un business angel de la xarxa, que no només aportarà capital al projecte si no que també aportarà la seva amplia experiència, com a inversor en altres projectes del sector.

GET WITH  és una consultora de selecció de personal per empreses innovadores que busquen perfils tècnics molt específics, amb validació inclosa. GET WITH estudia molt a fons les necessitats de cada client i s’assegura de que els candidats encaixin amb l’empresa.

Aquest projecte crida l’atenció a molts inversors pel seu elevat grau de bona estructura i provisions. Té un equip molt bo al darrere i estan molt ben enfocats per expandir-se a nous mercats.

BANC ja ha ajudat al projecte Get With a aconseguir finançament a través de diferents vies, el passat 2019 va aconseguir un ajut ENISA, al 2020 un B.CRÈDIT i aquest 2021 ha aconseguit, gràcies a la gestió de BANC un crèdit AWS Amazon.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament, tramitació d’ajuts i finançament.

Vols tirar endavant el teu projecte?

Envia’ns un correu a  info@bancat.com