El Congrés es celebra anualment i esta organitzat per la EBAN en cooperació amb els seus millors membres, entre els quals es troba la Business Angels Network de Catalunya (BANC) fundada per la patronal Cecot. El congres és un dels esdeveniments d’inversió privada més grans i internacionals d’Europa.

L’esdeveniment tindrà lloc durant els dies 16, 17 i 18 de juny de manera online i acollirà a més de 400 líders empresarials i se centrarà en com els inversors business angel poden donar suport a la UE en l’acceleració del cicle d’innovació i superar els nombrosos reptes que afronta la nostra societat després de la crisi del Covid-19.

Durant els tres dies es duran a terme activitats com tallers dirigits per inversors, conferències, sessions de pitching, tallers de taula rodona, etc.

Si vols assistir a l’esdeveniment, posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem un codi per acreditar-te gratuïtament, envia un e-mail a info@bancat.com.