[:ca]Avui divendres, BANC posa en marxa, de nou, les sessions de presentació personalitzades de projectes, que opten a les línies de finançament d’ENISA.

En aquesta ocasió, els responsables d’un nou projecte adscrit a BANC, han tingut l’oportunitat de reunir-se amb el responsable de la Direcció d’Operacions d’ENISA.

Aquestes reunions permeten als emprenedors conèixer a l’equip analista d’ENISA que estudia i avalua els projectes, per rebre el seu feedback i augmentar així les possibilitats d’aconseguir finançament.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Posa’t en contacte i t’informarem[:es]Hoy viernes, BANC, pone en marcha, de nuevo, las sesiones de presentación personalizadas de proyectos, que optan a las líneas de financiación de ENISA.

En esta ocasión, los responsables de un nuevo proyecto adscrito a BANC, han tenido la oportunidad de reunirse con el responsable de la Dirección de Operaciones de ENISA.

Estas reuniones permiten a los emprendedores conocer al equipo analista de ENISA que estudia y evalúa los proyectos, para recibir su feedback y aumentar así las posibilidades de conseguir financiación.

BANC dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y tramitación de estas ayudas.

Ponte en contacto y te informaremos

 [:]