[:ca]

  • Foment lidera el programa a Catalunya, amb 30 beques a dones emprenedores i innovadores socials
  • Fins el 23 d’abril està obert el període per presentar candidatures

 

El consolat general dels EUA a Barcelona s’ha aliat amb Foment del Treball Nacional i amb el Govern d’Aragó per llençar el programa gratuït de formació per a dones emprenedores promogut pel govern estadunidenc “Academy for Women Entrepreneurs” (AWE) entre maig i juliol a Catalunya i Aragó. El programa compta amb el suport d’EPSON, DWF-RCD i Wayra.

A Catalunya, el programa el lidera Foment, entitat amb la que Banc col·labora des del passat 2019 a través d’un conveni signat amb l’objectiu de desenvolupar iniciatives per a la promoció i consolidació empresarial a Catalunya.

AWE és un programa d’emprenedoria gratuït finançat pel Departament d’Estat dels EUA que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones.

El programa ofereix a les emprenedores que hi participen una combinació de classes magistrals, així com la formació virtual intensiva  DreamBuilder, impartida per l’escola de negocis dels EUA Thunderbird, de l’Arizona State University.

La convocatòria està oberta a emprenedores i innovadores socials de qualsevol nacionalitat, residents a Espanya, que hagin creat una startup en els darrers 3 a 5 anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa. Al final del programa, s’atorgaran sis premis als projectes empresarials més destacats. Totes les participants formaran part de la gran xarxa global d’emprenedores AWE.

El 6 de maig es donaran a conèixer les candidatures seleccionades i el 15 de juliol es clourà oficialment la tercera edició del programa amb un acte conjunt de Catalunya i Aragó a la seu de Foment.

El programa gestionat per Foment compta amb dones brillants que aporten el seu coneixement en l’àmbit de la innovació i l’emprenedoria com, per exemple, Laura Urquizu (RedPoints), Mar Consul (Sngular), Judith Saladrigas (DWF-RCD), Mar Galtes (Barcelona Tech City), Montse Riquer (ACCIÓ) i Mar Alarcon (SocialCar), entre altres.

El període de presentació de candidatures finalitza el 23 d’abril .

Les emprenedores interessades en participar en el programa AWE poden enviar la seva sol·licitud a través de www.foment.com/awe

 [:es]

  • Foment lidera el programa en Catalunya, con 30 becas para mujeres emprendedoras e innovadoras sociales
  • Hasta el 23 de abril está abierto el periodo para presentar candidaturas.

 

El consulado general de los EUA en Barcelona se ha aliado con Foment del Treball Nacional y con el Gobierno de Aragón para lanzar el programa gratuito de formación para mujeres empresarias promovido por el gobierno estadounidense “Academy for Women Entrepreneurs” (AWE) entre mayo y julio en Catalunya y Aragón. El programa cuenta con el apoyo de EPSON, DWF-RCD y Wayra.

En Catalunya, el programa lo lidera Foment, entidad con la que Banc colabora desde el pasado 2019 a través de un convenio firmado con el objetivo de desarrollar iniciativas para la promoción y consolidación empresarial en Catalunya.

AWE es un programa de emprendimiento gratuito financiado por el Departamento de Estado de los EUA que tiene como objetivo impulsar el desarrollo de proyectos emprendedores liderados por mujeres.

El programa ofrece a las emprendedoras que participan una combinación de clases magistrales, así como la formación virtual intensiva DreamBuilder, impartida por la escuela de negocios de los EUA Thunderbird, del Arizona State University.

La convocatoria está abierta a emprendedoras e innovadoras sociales de cualquier nacionalidad, residentes en España, que hayan creado una startup en los últimos 3 a 5 años o que tengan una idea avanzada y estén a punto de ponerla en marcha. Al final del programa, se otorgarán seis premios a los proyectos empresariales más destacados. Todas las participantes formarán parte de la gran red global de emprendedoras AWE.

El 6 de mayo se darán a conocer las candidaturas seleccionadas y el 15 de julio se clausurará oficialmente la tercera edición del programa con un acto conjunto de Catalunya y Aragón en la sede de Foment.

El programa gestionado por Foment cuenta con mujeres brillantes que aportan sus conocimientos en el ámbito de la innovación y el emprendimiento como, por ejemplo, Laura Urquizu (RedPoints), Mar Consul (Sngular), Judith Saladrigas (DWF-RCD), Mar Galtes (Barcelona Tech City), Montse Riquer (ACCIÓ) y Mar Alarcon (SocialCar), entre otras.

El período de presentación de candidaturas finaliza el 23 de abril.

Las emprendedoras interesadas en participar en el programa AWE pueden enviar su solicitud a través de www.foment.com/awe[:]