[:ca]CaixaBank presenta la primera edició d’uns premis que reconeixen un col·lectiu clau en la base de l’economia i en la recuperació de la crisi, i que ja té més d’1 milió de professionals a Espanya: les dones autònomes professionals.

Una iniciativa impulsada per CaixaBank, a través de la Direcció Executiva de Negocis i Emprenedors i el Comitè de Diversitat de CaixaBank, que posa en marxa la primera edició, en què brillaran les dones que projecten els valors i les idees més potents del sector en un context més exigent que mai.

El premi A atorga 11 reconeixements territorials, entre els quals hi ha un únic premi nacional amb una dotació econòmica de 6.000 € per invertir en formació, és una oportunitat única ja que situa el teu projecte o negoci en el centre de totes les mirades del sector en un moment clau, construeix una xarxa de contactes especial amb nous clients potencials, partners i molt més i podràs participar i assistir a esdeveniments futurs i fòrums empresarials com a convidada de CaixaBank.

 Si ets autònoma i treballes en qualsevol projecte de negoci, és el moment de fer brillar la teva tasca i la teva aportació a la societat.

  1. Entra a www.CaixaBank.cat/premioA
  2. Descarrega el formulari
  3. Envia’l a premio.a@caixabank.com

Pots presentar la candidatura a través de la pàgina web www.CaixaBank.cat/premioA entre el 16 de desembre de 2020 i el 22 de febrer de 2021.[:es]CaixaBank presenta la primera edición de unos premios que reconocen un colectivo clave en la base de la economía y en la recuperación de la crisis, y que ya tiene más de 1 millón de profesionales en España: las mujeres autónomas profesionales.

Una iniciativa impulsada por CaixaBank, a través de la Dirección Ejecutiva de Negocios y Emprendedores y el Comité de Diversidad de CaixaBank, que pone en marcha la primera edición, en la que brillarán las mujeres que proyectan los valores y las ideas más potentes del sector en un contexto más exigente que nunca.

El premio A otorga 11 reconocimientos territoriales, entre los que hay un único premio nacional con una dotación económica de 6.000 € para invertir en formación, es una oportunidad única ya que sitúa tu proyecto o negocio en el centro de todas las miradas del sector en un momento clave, construye una red de contactos especial con nuevos clientes potenciales, partners y mucho más y podrás participar y asistir a eventos futuros y foros empresariales como invitada de CaixaBank.

Si eres autónoma y trabajas en cualquier proyecto de negocio, es el momento de hacer brillar tu tarea y tu aportación a la sociedad.

  1. Entra en www.CaixaBank.cat/premioA
  2. Descarga el formulario
  3. Enviar a premio.a@caixabank.com

Puedes presentar la candidatura a través de la página web www.CaixaBank.cat/premioA  entre el 16 de diciembre de 2020 y el 22 de febrero de 2021.[:]