International Venture Academy és un programa d’inversors per a empreses que busquen creixement i inversions internacionals. Durant el programa, les empreses col·laboraran amb inversors àngels europeus del grup, així com sessions professionals i personals per perfeccionar el seu propi pla de creixement, productes o serveis i establir xarxes als mercats internacionals.

Aquest any, el tema del programa és Smart Health: com s’utilitzen les oportunitats que ofereixen les dades i la IA per proporcionar solucions innovadores de salut i benestar.

L’ESDEVENIMENT DE LLANÇAMENT ES REALITZARÀ EL 15 DE FEBRER DE 2021 de 15 a 16 h (ONLINE).

Inscriviu-vos a l’esdeveniment aquí.

El període de sol·licitud per al programa International Venture Academy 2021 finalitza el 15 de març. Entre els sol·licitants, es seleccionaran com a màxim 12 empreses per participar en el programa real.

El programa és gratuït per als participants.

International Venture Academy està organitzada per Business Jyväskylä i HHub juntament amb FiBAN & EBAN.