[:ca]El Beauty Cluster és dels primers esdeveniments virtuals a escala internacional d’innovació en cosmètica i perfumeria en 2021. L’esdeveniment congregarà al voltant de 1.000 participants de 20 països i comptarà amb més de 50 ponents internacionals, expositors virtuals, un Marketplace d’innovacions sectorials, un sistema de brokerage virtual per generar reunions de negoci i un fòrum d’inversió.

En aquesta segona edició, el fòrum comptarà amb la participació de marques natives digitals de nova creació, plataformes de serveis i de compra en línia 360º, així com dispositius tecnològics que milloren l’experiència de consumidor. I, totes elles, sota un denominador comú: la innovació com a model de negoci disruptiu.

Amb l’objectiu de promoure la innovació en tota la cadena de valor de la industria de la cosmètica i la perfumeria, durant aquests 4 dies l’esdeveniment servirà per interconnectar, desenvolupar negoci, descobrir les noves innovacions del sector, nous llançaments i trobar inspiració amb un complet programa formatiu.

Per a més informació sobre l’esdeveniment fes click aquí.[:es]El Beauty Cluster es de los primeros eventos virtuales a escala internacional de innovación en cosmética y perfumería en 2021. El evento congregará alrededor de 1.000 participantes de 20 países y contará con más de 50 ponentes internacionales, expositores virtuales, un Marketplace de innovaciones sectoriales, un sistema de brokerage virtual para generar reuniones de negocio y un foro de inversión.

En esta segunda edición, el foro contará con la participación de marcas nativas digitales de nueva creación, plataformas de servicios y de compra en línea 360º, así como dispositivos tecnológicos que mejoran la experiencia de consumidor. Y, todas ellas, bajo un denominador común: la innovación como modelo de negocio disruptivo.

Con el objetivo de promover la innovación en toda la cadena de valor de la industria de la cosmética y la perfumería, durante estos 4 días del evento servirá para interconectar, desarrollar negocio, descubrir las nuevas innovaciones del sector, nuevos lanzamientos y encontrar inspiración con un completo programa formativo.

Para más información del evento haz click aquí.[:]