Des de Promoció Econòmica de Sabadell, S.L- Ajuntament de Sabadell, entitat conveniada amb BANC des de fa 15 anys, es posa en marxa una nova edició del Programa d’InnoRocket Acceleration Lab del Vallès ed. 2020-21.

Finançat per la Diputació de Barcelona, amb col.laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès,  va dirigit a startups o empreses de base tecnològica amb seu al territori, constituïdes com empreses amb menys de 3 anys d´antiguitat i que es trobin en les fases inicials del seu desenvolupament de negoci.

El programa està dissenyat per tal de promoure i impulsar la validació del model de negoci d’empreses amb base tecnològica al territori, augmentar les possibilitats d’èxit i el ritme de creixement de les empreses, millorar les capacitats i habilitats emprenedores, i transferir coneixement al mercat i a la societat.

Inclou una part de capacitació, en la qual es treballarà en la definició i validació del model de negoci i en les habilitats emprenedores, com també s’inclouran sessions d’assessorament individuals i tallers/ workshops a càrrec d’experts especialitzats que assessoraran a les startups participants en aquells àmbits empresarials que necessitin. També es duran a terme altres activitats per fomentar el networking entre els participants i d’altres empreses i agents socioeconòmics.

Les inscripcions per presentar candidatures al Programa estaran obertes fins el dia 31 de gener de 2021.  

Per a més informació fes click aquí