The Space Academy es un intens esdeveniment de dos dies dissenyat per ajudar les empreses de tecnologia espacial a ampliar-se, se celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2021 a París, França, en col·laboració amb la Setmana Espacial de París i organitzada per l’Associació Internacional de Parcs Científics i Àrees d’Innovació. Actualment hi ha mesures per assegurar-se que es tirarà endavant ja sigui com a esdeveniment híbrid o totalment virtual.

10 empreses seran les seleccionades pel comitè d’avaluació per rebre els següents serveis de franc:

  1. 4 Estudis d’informes en profunditat sobre la vostra empresa i el producte / servei proposat que se centren en aspectes com el disseny de models de negoci, els drets de propietat intel·lectual, l’accés al finançament i els recursos humans.
  2. 6 reunions individuals amb experts internacionals.
  3. Una franja de pitching a l’esdeveniment Primavera dell’innovazione.
  4. Una suma global per a assistència en viatges.
  5. Accés gratuït a la Paris Space Week.

Per obtenir la informació necessària per presentar la sol·licitud i participar a la propera Space Academy i rebre els serveis empresarials de la vostra empresa fes click aquí.

La data límit es el 7 de Gener de 2021.

Els resultats es notificaran aproximadament dues setmanes després de la data límit.