[:ca]The Space Academy es un intens esdeveniment de dos dies dissenyat per ajudar les empreses de tecnologia espacial a ampliar-se, se celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2021 a París, França, en col·laboració amb la Setmana Espacial de París i organitzada per l’Associació Internacional de Parcs Científics i Àrees d’Innovació. Actualment hi ha mesures per assegurar-se que es tirarà endavant ja sigui com a esdeveniment híbrid o totalment virtual.

10 empreses seran les seleccionades pel comitè d’avaluació per rebre els següents serveis de franc:

  1. 4 Estudis d’informes en profunditat sobre la vostra empresa i el producte / servei proposat que se centren en aspectes com el disseny de models de negoci, els drets de propietat intel·lectual, l’accés al finançament i els recursos humans.
  2. 6 reunions individuals amb experts internacionals.
  3. Una franja de pitching a l’esdeveniment Primavera dell’innovazione.
  4. Una suma global per a assistència en viatges.
  5. Accés gratuït a la Paris Space Week.

Per obtenir la informació necessària per presentar la sol·licitud i participar a la propera Space Academy i rebre els serveis empresarials de la vostra empresa fes click aquí.

La data límit es el 7 de Gener de 2021.

Els resultats es notificaran aproximadament dues setmanes després de la data límit.[:es]The Space Academy es un intenso evento de dos días diseñado para ayudar a las empresas de tecnología espacial a ampliarse, se celebrará los días 8 y 9 de marzo de 2021 en París, Francia, en colaboración con la Semana Espacial de París y organizada por la Asociación Internacional de Parques Científicos y Áreas de Innovación. Actualmente hay medidas para asegurarse de que se saldrá adelante ya sea como evento híbrido o totalmente virtual.

10 empresas serán las seleccionadas por el comité de evaluación para recibir los siguientes servicios gratis:

  1. 4 Estudios de informes en profundidad sobre su empresa y el producto / servicio propuesto que se centran en aspectos como el diseño de modelos de negocio, los derechos de propiedad intelectual, el acceso a la financiación y los recursos humanos.
  2. 6 reuniones individuales con expertos internacionales.
  3. Una franja de pitching al evento Primavera dell’innovazione.
  4. Una suma global para asistencia en viajes.
  5. Acceso gratuito a la Paris Space Week.

Para obtener la información necesaria para presentar la solicitud y participar en la próxima Space Academy y recibir los servicios empresariales de su empresa haz click aquí.

La fecha límite es el 7 de Enero de 2021.

Los resultados se notificarán aproximadamente dos semanas después de la fecha límite.[:]