[:ca]La setmana passada el vicepresident de BANC Albert Colomer i la consultora, Elena Esteller van fer una xerrada a l’escola internacional de negocis, la sessió va constar de dues parts, una part formativa i seguidament una part practica pels estudiants.

De manera informal l’Albert Colomer va parlar de la figura del Business Angel i les seves característiques, l’alternativa al finançament tradicional que en aquests moments representa, així com la importància del paper dels emprenedors al nostre país en la situació econòmica actual.[:es]La semana pasada el vicepresidente de BANC Albert Colomer y la consultora, Elena Esteller hicieron una charla en la escuela internacional de negocios, la sesión constó de dos partes, una parte formativa y seguidamente una parte practica por los estudiantes.

De manera informal Albert Colomer habló de la figura del Business Angel y sus características, la alternativa a la financiación tradicional que en estos momentos representa, así como la importancia del papel de los emprendedores en nuestro país en la situación económica actual.[:]