L’iFest és una iniciativa del Departament d’Empresa i Coneixement, Àrea d’Emprenedoria i Formació, en el marc del programa Catalunya Emprèn. L’any 2018 es va celebrar la primera edició de l’Ifest Countdown programa d’aprenentatge i mentoria on de manera disruptiva els joves de batxillerat, FP i universitaris han de donar resposta als reptes plantejats per diferents empreses i crear un prototip que es defensarà al Demo Day de l’iFest.

Aquest any, degut a la situació actual que estem vivint, provocada per la COVID-19, se celebrarà de manera on line.

El programa consta de 4 fases: inspiració, ideació, prototipatge i comunicació. Un cop estudiades i treballades aquestes quatre frases, es passa a la preparació de prototips per a la demostració final, en que hauran de defensar el seu projecte davant d’un jurat que ho avaluarà al Demo Day de l’iFest.

Per aquesta edició de l’iFest Countdown ja s’han inscrit fins el moment, 778 players i 85 shakers de diferents zones de Catalunya.

A l’edició d’enguany els participants podran participar a diferents whorkshops i webinars on line, així com assistir a visites virtuals a incubadores, acceleradores, startups, centres de recerca, etc… per conèixer l’ecosistema emprenedor.

A partir d’aquesta setmana es posen en marxa totes les activitats que s’aniran desenvolupant durant els propers mesos, les podeu consultar aquí

BANC col·labora activament amb aquest esdeveniment, participant el coordinador de la xarxa, l’Àlex d’Espona, com a membre del jurat que avalua les presentacions.

Per a més informació fes click aquí.