Els Premis Emprenedor XXI obren una nova convocatòria per impulsar les empreses més innovadores d’Espanya i Portugal, en la que serà la 14ª edició de l’esdeveniment.

Aquesta iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les joves empreses amb més potencial de creixement, obrint portes cap a noves oportunitats. Aquests premis estan coatorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA a Espanya i de Banco BPI a Portugal.

Impliquen pels premiats un  reconeixement i  una aportació econòmica però també l’accés a programes d’acompanyament internacional d’alt nivell , programes de mentoria i al Programa Day One Open Innovation

Fins al divendres 4 de desembre, els interessats a participar-hi poden consultar els requisits i presentar la seva candidatura a: www.emprendedorXXI.es/ca.

Presentació dels premis