[:ca]Els Premis Emprenedor XXI obren una nova convocatòria per impulsar les empreses més innovadores d’Espanya i Portugal, en la que serà la 14ª edició de l’esdeveniment.

Aquesta iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les joves empreses amb més potencial de creixement, obrint portes cap a noves oportunitats. Aquests premis estan coatorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA a Espanya i de Banco BPI a Portugal.

Impliquen pels premiats un  reconeixement i  una aportació econòmica però també l’accés a programes d’acompanyament internacional d’alt nivell , programes de mentoria i al Programa Day One Open Innovation

Fins al divendres 4 de desembre, els interessats a participar-hi poden consultar els requisits i presentar la seva candidatura a: www.emprendedorXXI.es/ca.

Presentació dels premis[:es]Los Premios Emprendedor XXI abren una nueva convocatoria para impulsar las empresas más innovadoras de España y Portugal, en la que será la 14ª edición del evento.

Esta iniciativa impulsada por CaixaBank a través de DayOne, tiene como objetivo identificar, reconocer y acompañar a las jóvenes empresas con mayor potencial de crecimiento, abriendo puertas hacia nuevas oportunidades. Estos premios están coatorgats con el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo a través de ENISA en España y de Banco BPI en Portugal.

Implican los premiados un reconocimiento y una aportación económica pero también el acceso a programas de acompañamiento internacional de alto nivel, programas de mentoría y al Programa Day One Open Innovation

Hasta el viernes 4 de diciembre, los interesados ​​en participar pueden consultar los requisitos y presentar su candidatura a: www.emprendedorXXI.es/ca.

Presentación de los premios [:]