[:ca]La propera virtual edition TECHNE SUMMIT ALEXANDRIA se celebrarà els propers 7, 8 i 9 de novembre, organitzada per la MED ANGELS, xarxa de business angels dels països del mediterrani, creada al setembre de 2019 amb BANC com a membre fundador.

Durant aquests tres dies els emprenedors i inversors participants tindran l’oportunitat d’assistir a un gran ventall d’actes, conferències i taules rodones que comptaran amb més de 100 speakers, una investor master class i sessions de presentació de projectes davant d’inversors.

L’Albert Colomer intervindrà dissabte dia 7 de novembre a les 17h. a la taula rodona: Bridging the Gap in Seed Stage in the region. Acompanyat de Corine Kiame (Investment Manager, IM Capital), Stevica Kuharski (Principal, Fil Rouge Capital), Mohamed Morsy (Country Head, Finance in Motion GmbH) i Dina El-Shenoufy (CIO, Flat6Labs) com a moderadora.

Més informació aquí[:es]La próxima virtual edition TECHNE SUMMIT ALEXANDRIA se celebrará los próximos 7, 8 i 9 de noviembre, organizada por MED ANGELS, red de business angels de los psíses del mediterráneo, creada en septiembre de 2019 con BANC como miembro fundador.

Durante estos tres días los emprendedores e inversores participantes tendrán la oportunidad de asistir a un gran abanico de actos, conferencias y mesas redondas que contarán con más de 100 speakers, una investor master class y sesiones de presentación de proyectos ante inversores.

Albert Colomer intervendrá sábado día 7 de noviembre a las 17h. en la mesa redonda: Bridging the Gap in Seed Stage in the region. Acomapañado de Corine Kiame (Investment Manager, IM Capital), Stevica Kuharski (Principal, Fil Rouge Capital), Mohamed Morsy (Country Head, Finance in Motion GmbH) i Dina El-Shenoufy (CIO, Flat6Labs) como moderadora.

Más información aquí. [:]