[:ca]Demà dia 4 de novembre es posa en marxa una nova edició del Xcala Summit.

L’esdeveniment, trobada anual d’inversors, xarxes de business angels i emprenedors d’Amèrica Llatina i el Carib, és un referent del sector. En les cinc edicions anteriors s’ha celebrat a les ciutats de Montevideo (2015), Santiago de Chile (2016), Medellín (2017), Lima (2018) i  Montevideo (2019), aquest any, degut a la situació actual, tindrà lloc de forma virtual.

Els principals agents de l’ecosistema inversor es reuniran al llarg de tres dies, amb una agenda plena de conferències i panels de treball, amb més de 50 ponents i mentors , per generar sinèrgies així com proporcionar noves eines i tendències als diferents agents que ajudin a desenvolupar el procés d’inversió.

Albert Colomer, vicepresident de BANC, formarà part del panel que amb el títol “La inversión ángel como propulsora del crecimiento” se celebrarà demà a les 10.15h., acompanyat de Silvia Torres, Directora Centro de Emprendimientos IAE, Paulo Andrez, inversor y chairman Toys R US Iberia y Israel Pons, CEO y Co-fundador Angels Nest.

Agenda i més informació aquí.[:es]Mañana día 4 de noviembre se pone en marcha una nueva edición del Xcala Summit.

El evento, encuentro anual de inversores, redes de business angels y emprendedores de América Latina y el Caribe, es un referente del sector. En las cinco ediciones anteriores se ha celebrado en las ciudades de Montevideo (2015), Santiago de Chile (2016), Medellín (2017), Lima (2018) y Montevideo (2019), este año, debido a la situación actual, tendrá lugar de forma virtual.

Los principales agentes del ecosistema inversor se reunirán a lo largo de tres días, con una agenda llena de conferencias y paneles de trabajo, con más de 50 ponentes y mentores, para generar sinergias así como proporcionar nuevas herramientas y tendencias a los diferentes agentes que ayuden a desarrollar el proceso de inversión.

Albert Colomer, vicepresidente de BANC, formará parte del panel que con el título “La inversión ángel como propulsora del Crecimiento” se celebrará mañana a las 10.15h., Acompañado de Silvia Torres, Directora Centro de Emprendimientos IAE, Paulo Andrez, inversor y chairman Toys R US Iberia y Israel Pons, CEO y Co-fundador Angels Nest.

Agenda y más información aquí.[:]