[:ca]A partir del proper 29 d’octubre l’EBAN Institut posa en marxa un programa formatiu dirigit a totes aquelles persones que volen actualitzar els seus coneixements del sector de la inversió privada. De la mà d’alguns dels inversors més experimentats d’Europa coneixerem les millors pràctiques per invertir en noves empreses, així com temes clau relacionats amb el sector.

El programa consta de 8 masterclasses, que tindran lloc entre els dies 29 d’octubre i 3 de desembre. Podeu consultar el programa i contingut de les sessions aquí:

https://eban-institute.learnworlds.com/masterclasses

Les persones inscrites abans del 28 d’octubre, tindran l’oportunitat d’assistir gratuïtament al proper European Angel Investment Summit  que se celebrarà la propera setmana.

Business Angels Network de Catalunya, com a xarxa de business angels integrant de l’EBAN, t’ofereix un descompte del 50% en la inscripció a les sessions. Si estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem un codi d’acreditació, envia un correu a info@bancat.com

 

 [:es]A partir del próximo 29 de octubre la EBAN Institut pone en marcha un programa formativo dirigido a todas aquellas personas que quieren actualizar sus conocimientos del sector de la inversión privada. De la mano de algunos de los inversores más experimentados de Europa conoceremos las mejores prácticas para invertir en nuevas empresas, así como temas clave relacionados con el sector.

El programa consta de 8 masterclasses, que tendrán lugar entre los días 29 de octubre y 3 de diciembre. Puedes consultar el programa y contenido de las sesiones aquí:

https://eban-institute.learnworlds.com/masterclasses

Las personas inscritas antes del 28 de octubre tendrán la oportunidad de asistir gratuitamente el próximo European Angel Investment Summit que se celebrará la próxima semana.

Business Angels Network de Catalunya, como red de business angels integrante del EBAN, te ofrece un descuento del 50% en la inscripción a las sesiones. Si estás interesado ponte en contacto con nosotros y te facilitaremos un código de acreditación, envía un correo a info@bancat.com.[:]