A partir del proper 29 d’octubre l’EBAN Institut posa en marxa un programa formatiu dirigit a totes aquelles persones que volen actualitzar els seus coneixements del sector de la inversió privada. De la mà d’alguns dels inversors més experimentats d’Europa coneixerem les millors pràctiques per invertir en noves empreses, així com temes clau relacionats amb el sector.

El programa consta de 8 masterclasses, que tindran lloc entre els dies 29 d’octubre i 3 de desembre. Podeu consultar el programa i contingut de les sessions aquí:

https://eban-institute.learnworlds.com/masterclasses

Les persones inscrites abans del 28 d’octubre, tindran l’oportunitat d’assistir gratuïtament al proper European Angel Investment Summit  que se celebrarà la propera setmana.

BANC, com a xarxa de business angels integrant de l’EBAN, t’ofereix un descompte del 50% en la inscripció a les sessions. Si estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem un codi d’acreditació, envia un correu a info@bancat.com