Els propers 28 i 29 d’octubre tindrà lloc una nova edició de l’European Angel Investment Summit, que en aquesta ocasió i degut a la situació actual, se celebrarà virtualment.

L’esdeveniment està organitzat per l’European Investment Project Portal, the European Commission DG GROW and DG ECFIN, l’Enterprise Europe Network i l’EBAN.

BANC, forma part de l’EBAN, entitat que engloba a les principals xarxes de business angels europees i entitats de referència del sector, i des de fa 17 anys, l’Albert Colomer, vicepresident de BANC, és membre de la seva Junta Directiva.

Durant aquests dos dies tindran lloc conferències, taules rodones i tallers, que comptaran amb moderadors i ponents de primer nivell. El programa d’enguany comptarà amb quatre temes principals: recuperació del Covid-19, la desigualtat de gènere, canvi climàtic i la digitalització de les indústries.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de Jeff Hoffman, Chairman de Global Entrepreneurship Network; Thierry Breton, EU Commissioner for Internal Market; Sirpa Pietikäinen, Member of the European Parliament; Kerstin Jorna, Director General, European Commission DG GROW i Alain Godard, CEO de l’EIF

Podrem conèixer de primera mà la situació actual del sector, el paper de l’inversor privat com a dinamitzador econòmic i la seva aposta per finançar la innovació, així com contactar amb les personalitats més representatives del sector.

 

Pots consultar l’agenda de les sessions i ponents participants aquí