[:ca]

L’ICF, AVALIS SGR i l’Ajuntament de Barcelona, posen en marxa una nova línia de microcrèdits per donar suport a les micropimes i persones treballadores autònomes, de la ciutat de Barcelona, afectades econòmicament per la covid-19.

Preferentment dels sectors del comerç i la restauració, turisme, indústries creatives, cures, educació i esport.

 

 

Vols mès informació?
info@bancat.com / 93 266 70 67

[:es]

ICF, AVALIS SGR y el ayuntamiento de Barcelona ponen en marcha una línea de microcréditos para ayudar a las micropymes y personas trabajadoras autónomas, de la ciudad de Barcelona, afectadas económicamente por la covid-19.

Preferentemente de los sectores del comercio y la restauración, turismo, industrias creativas, cuidados, educación y deporte.

 

 

¿Quieres más información?
info@bancat.com / 93 266 70 67

 [:]