Objectius

En només quatre setmanes de formació pràctica t’ajudarem a convertir la teva idea de negoci en una empresa real i a desenvolupar les competències per a gestionar-la amb èxit.

Paral·lelament a la formació t’acompanyarem de manera personalitzada en l’anàlisi de la viabilitat de la teva idea, en l’accés al finançament que necessites i en el llançament i consolidació del teu negoci.

El curs forma part del programa d’orientació, formació i acompanyament totalment subvencionat per EEA and Norway Grants,  Young Entrepreneurs Succeed, per a joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur. 


A qui es dirigeix?

Persones joves de 18 a 29 anys.


Programa

1. Perfil emprenedor: Tens potencial emprenedor? Potenciarem les teves competències clau per emprendre, segur que t’ajuden a aconseguir uns resultats extraordinaris!

2. Idea de negoci: Tinc una idea, i ara què? Valida la teva idea aplicant mètodes tan eficients com el Brainstorming i el Design Thinking.

3. Model de negoci i Test de Mercat: Canvas? Lean Startup? Coneix les metodologies de les empreses de més èxit i valida el teu projecte amb un test de mercat adaptat al teu cas.

4. Pla de Marketing: Com faig arribar el meu producte/servei als clients? Analitza les diferents estratègies online i offline per a promocionar-te de manera òptima.

5. Tècniques de Venda: Em costa molt sortir a vendre el meu producte/servei… Aprèn els procediments a seguir i consells clau per anar a vendre al teu públic objectiu.

6. Pla d’Operacions: Tens clars els processos clau del teu projecte? I com organitzar-te tu? Amb les pautes eficients deixaràs d’estressar-te i podràs organitzar-te millor en el teu dia a dia.

7. Pla Econòmic – Financer: Quants diners necessito? On els puc aconseguir? Quina forma jurídica és més adient? Treballarem tots aquests dubtes amb una sèrie de recursos per veure-ho tot clar.

8. Elevator Pitch: És hora de presentar el projecte davant de clients, inversors col·laboradors, etc., però no sé què dir ni com fer-ho… Aprendràs les pautes perquè el teu pitch sigui excepcional!

 

Per a més informació fes click aquí.