[:ca]Els propers 21, 22 i 23 de setembre tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona una nova edició del saló d’emprenedoria BIZBARCELONA, que aquest any coincidirà amb el Saló de l’Ocupació.

L’edició d’enguany, seguint un estricte conjunt de mesures amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat a visitants, expositors i personal vinculat al saló, ofereix sis àrees temàtiques amb un ampli ventall de conferències i activitats. Consulta el programa del Bizbarcelona.

BANC, oferirà el proper dimecres 23 a les 10h. la conferencia Posa en marxa el teu projecte, malgrat les dificultats. De la mà de l’Elena Esteller, consultora de Banc, coneixerem quines característiques ha de tenir un projecte per trobar finançament. Comptarem amb la participació de l’emprenedora Niuska Álvarez, que ens explicarà la seva experiència i com ha trobat finançament per tirar endavant el seu projecte, ETNOLABS.

BANC també ofereix sessions personalitzades d’assessorament online en el marc del saló. A través de la plataforma d’Assessoraments del BIZBARCELONA, es pot consultar la disponibilitat i programar directament una reunió.

La visita al saló aquest any serà gratuïta, amb acreditació prèvia. Pots aconseguir la teva entrada amb el codi  EDZMKB8A

INSCRIPCIONS AQUÍ  [:es]Los próximos días 21,22 y 23 de septiembre se celebrará, en el recinto de Montjuïc de Fira de Barcelona, una nueva edición del salón de emprendimiento BIZBARCELONA, que este año coincidirá con el Salón de la Ocupación.

Esta edición, siguiendo un estricto conjunto de medidas con el objetivo de ofrecer la máxima seguridad a visitantes, expositores y personal vinculado al salón, ofrece seis áreas temáticas con una amplia oferta de conferencias y actividades. Consulta el programa del Bizbarcelona.

BANC, ofrecerá el próximo miércoles 23 a las 10h. la conferencia Pon en marcha tu proyecto, a pesar de las dificultades. De la mano de Elena Esteller, consultora de Banc, conoceremos las características que ha de tener un proyecto para encontrar financiación. Contaremos con la participación de la emprendedora Niuska Álvarez, que nos explicará su experiencia y como ha encontrado financiación para su proyecto, ETNOLABS.

BANC también ofrece sesiones personalizadas de asesoramiento online en el marco del salón. A través de la plataforma de Asesoramiento del BIZBARCELONA, se puede consultar la disponibilidad y programar directamente una reunión.

La visita al salón de este año será gratuita, con acreditación previa. Puedes conseguir tu entrada con el código EDZMKB8A

INSCRIPCIONES AQUÍ  [:]