Els propers 21, 22 i 23 de setembre tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona una nova edició del saló d’emprenedoria BIZBARCELONA, que aquest any coincidirà amb el Saló de l’Ocupació.

L’edició d’enguany, seguint un estricte conjunt de mesures amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat a visitants, expositors i personal vinculat al saló, ofereix sis àrees temàtiques amb un ampli ventall de conferències i activitats. Consulta el programa del Bizbarcelona.

BANC, oferirà el proper dimecres 23 a les 10h. la conferencia Posa en marxa el teu projecte, malgrat les dificultats. De la mà de l’Elena Esteller, consultora de Banc, coneixerem quines característiques ha de tenir un projecte per trobar finançament. Comptarem amb la participació de l’emprenedora Niuska Álvarez, que ens explicarà la seva experiència i com ha trobat finançament per tirar endavant el seu projecte, ETNOLABS.

BANC també ofereix sessions personalitzades d’assessorament online en el marc del saló. A través de la plataforma d’Assessoraments del BIZBARCELONA, es pot consultar la disponibilitat i programar directament una reunió.

La visita al saló aquest any serà gratuïta, amb acreditació prèvia. Pots aconseguir la teva entrada amb el codi  EDZMKB8A

INSCRIPCIONS AQUÍ