El proper 22 de setembre l’Albert Colomer, Vicepresident de BANC, participarà com a ponent a la sessió Early-Stage Theoretical Panel.

Aquesta taula rodona forma part del programa formatiu DIVERSITY INVESTOR ACADEMY, organitzat per baMa, business angel Minority association. Entitat que té com a un dels seus objectius proporcionar educació sobre la inversió en fase inicial per tal de donar suport a la inclusió i la diversitat.

A la trobada es discutiran diferents aspectes de la inversió privada des de diferents perspectives: startups, BA, Family Office i VC. Comptarà també amb la participació de Chantell Preston, Lead Partner de PORTFOLIA, Carolina Bárcenas, Vice-president of Research VISA i Ana Sofia Garay, Manager baMa. L’Helena Torras, Managing Partner PAOCAPITAL, serà la moderadora de la sessió.