[:ca]El proper 22 de setembre l’Albert Colomer, Vicepresident de Business Angels Network de Catalunya, participarà com a ponent a la sessió Early-Stage Theoretical Panel.

Aquesta taula rodona forma part del programa formatiu DIVERSITY INVESTOR ACADEMY, organitzat per baMa, business angel Minority association. Entitat que té com a un dels seus objectius proporcionar educació sobre la inversió en fase inicial per tal de donar suport a la inclusió i la diversitat.

A la trobada es discutiran diferents aspectes de la inversió privada des de diferents perspectives: startups, BA, Family Office i VC. Comptarà també amb la participació de Chantell Preston, Lead Partner de PORTFOLIA, Carolina Bárcenas, Vice-president of Research VISA i Ana Sofia Garay, Manager baMa. L’Helena Torras, Managing Partner PAOCAPITAL, serà la moderadora de la sessió.[:es]El próximo 22 de septiembre Albert Colomer, Vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya, participará como ponente en la sesión Early-Stage Theoretical Panel.

Este acto forma parte del programa formativo DIVERSITY INVESTOR ACADEMY, organizado por baMa, business angel Minority association. Entidad que tiene como uno de sus objetivos proporcionar educación sobre la inversión en fase inicial para dar apoyo a la inclusión y la diversidad.

En este encuentro se discutirán diferentes aspectos de la inversión privada desde diferentes perspectivas: startups, BA, Family Office i VC. Contará también con la participación de Chantell Preston, Lead Partner de PORTFOLIA, Carolina Bárcenas, Vice-president of Research VISA y Ana Sofia Garay, Manager baMa. Helena Torras, Managing Partner PAOCAPITAL, será la moderadora de la sesión.[:]