BANC és, des del passat 2019, entitat col·laboradora de MicroBank. La xarxa ajuda i assessora als emprenedors per elaborar l’informe necessari per accedir als seus ajuts.

Gràcies a aquest conveni BANC ha ajudat a diferents projectes a aconseguir el finançament que necessiten. L’últim d’ells ha estat OPIN, projecte amb el que la xarxa col·labora des del passat mes d’abril, i que, amb l’assessorament de BANC ha aconseguit un microcrèdit.

OPIN ofereix solucions per omplir el buit de seguretat en el procés de Ecommerce pel que es perden milions d’euros cada any. La tecnologia d’OPIN elimina al 100% la possibilitat de devolucions o reemplaçaments fraudulents, mitjançant la generació d’una identitat digital es supervisa que cada lliurament ha estat rebut correctament pel comprador.

 

Necessites finançament? Vols més informació?