[:ca]El passat dijous dia 3, va tenir lloc la presentació virtual dels projectes seleccionats en el ‘Challenge Covid19’. Iniciativa posada en marxa el passat mes d’abril, amb l’objectiu de seleccionar projectes que tinguin com a objectiu principal la lluita contra el COVID-19, des del rastreig i detecció precoç, fins al seu tractament i estudi.

BANC va col·laborar en l’organització de l’esdeveniment, promogut per BIG BAN ANGELS, CAPITAL CELL i BIOHUB VLC, juntament amb diverses xarxes d’inversors de tot l’estat: Economistes BAN, ESADE BAN, ESIC Navarra, Ship2B i AEBAN.

En aquest link pots accedir a la gravació de l’esdeveniment on podràs veure la presentació dels 7 projectes participants.

Més informació [:es]El pasado jueves día 3, tuvo lugar la presentación virtual de los proyectos seleccionados en el ‘Challenge Covid19’. Iniciativa puesta en marcha el pasado mes de abril, con el objetivo de seleccionar proyectos que tengan como objetivo principal la lucha contra el COVID-19, desde el rastreo y detección precoz, hasta su tratamiento y estudio.

BANC ha colaborado en la organización del evento, promovido por BIG BAN ANGELS, CAPITAL CELL y BIOHUB VLC, junto con diversas redes de inversores de todo el estado: Economistas BAN, ESADE BAN, ESIC Navarra, Ship2B y AEBAN.

En este link puedes acceder a la grabación del evento donde podrás ver la presentación de los 7 proyectos participantes.

Más información

 [:]