[:ca]El proper dijous 09 de juliol a les 18h., tindrà lloc el Demo Day “Challenge COVID19”, en el que es presentaran els guanyadors del Challenge COVID19, iniciativa posada en marxa el passat mes d’abril, amb l’objectiu de seleccionar projectes d’empreses consolidades i startups que tinguin com a objectiu principal la lluita contra el COVID-19.

El procés de selecció i anàlisi han estat avaluat per la BioExpert Network (integrada per més de 1500 científics, doctors, inversors i experts de tot el món) i posteriorment un comitè d’inversió amb representants de les entitats organitzadores ha seleccionat els 6 finalistes participants a l’acte del proper dijous.

BANC col·labora en l’organització de l’esdeveniment, promogut per BIG BAN ANGELS, CAPITAL CELL i BIOHUB VLC, juntament amb diverses xarxes d’inversors de tot l’estat: Economistes BAN, ESADE BAN, ESIC Navarra, Ship2B i AEBAN.

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

DECKS PROJECTES PARTICIPANTS:

 QMENTA 

SMART DYSPNEA 

 NANO 1HEALTH 

 INNO UP 

 EVERSENS 

 MANGRANA VENTURES 

[:]