[:ca]El projecte ETNOLABS, adscrit a  la xarxa fa tres mesos, ha aconseguit un microcrèdit a través de MicroBank, ajudat per Business Angels Network de Catalunya.

Business Angels Network Catalunya és, des del passat 2019, entitat col·laboradora que ajuda i assessora als emprenedors per elaborar l’informe necessari per accedir a l’ajut de MicroBank.

ETNOLABS , és una marca  100% natural i innovadora de  Bio-cosmètics i aliments funcionals basada en l’ús d’ingredients naturals i primitius que estaven presents en civilitzacions passades. Els productes s’elaboren amb formulació pròpia i única.

Business Angels Network Catalunya ajuda als emprenedors a aconseguir finançament.  Vols més informació?[:es]El proyecto ETNOLABS, adscrito a la red desde hace tres meses, ha conseguido un microcrédito a través de MicroBank, ayudado por Business Angels Network de Catalunya.

Business Angels Network Catalunya es, desde el pasado 2019, entidad colaboradora que ayuda y asesora a los emprendedores para elaborar el informe necesario para acceder a la ayuda de MicroBank.

ETNOLABS, es una marca 100% natural e innovadora de Bio-cosmética y alimentos funcionales basada en el uso de ingredientes naturales y primitivos que estaban presentes en civilizaciones pasadas. Los productos se elaboran con formulación propia y única.

Business Angels Network Catalunya ayuda a los emprendedores a conseguir financiación. ¿Quieres más información?[:]