Ahir dijous 25 de juny, BANC ha celebrat una nova reunió amb el responsable de la Direcció d’Operacions d’ENISA, amb la participació dels emprenedors representants dels projectes DDUUEETT i TEKEFINGERS, a través d’una reunió virtual.

Els emprenedor dels projectes, que van ser analitzats i avaluats per optar a les línies de finançament que ofereix ENISA, van tenir l’oportunitat de donar a conèixer les seves startups mitjançant una reunió virtual comptant amb el recolzament de l’equip consultor de BANC.

ENISA ofereix tres línies de finançament dirigides a projectes innovadors (línea de jóvenes emprendedores, línea de emprendedores y línea de crecimiento), en funció del perfil de cada empresa.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i tramitació d’aquests ajuts.

Vols més informació?