[:ca]Demà 23 de juny es posa en marxa la  XVI edició del Gamelab Barcelona que tindrà lloc de forma online entre els dies 23 i 25 de juny.

El Congrés Internacional de Videojocs i Oci interactiu, que des del 2011 se celebra a Barcelona comptarà amb un programa que inclourà ponències, seminaris, tallers i col·loquis online.

El nou format virtual serà accessible internacionalment de forma gratuïta.

El programa inclourà dijous 25, la Gala dels premis Gamelab Live 2020, que en aquesta desena edició reconeixerà els projectes més destacats per estudis i professionals a Espanya .

A l’edició d’enguany el congrés comptarà amb participants de primer nivell com el vicepresident de Gaming de Microsoft, Phil Spencer, el director creatiu Ken Levine, responsable de la serie BioShock, Mark Cerny, arquitecte cap a PlayStation4 i PlayStation5, Mark Rosewater, dissenyador cap a Magic: the Gathering i  Min Kim, co-fundador de Bonfire Studios y ex CEO de Nexon América.

BANC participarà en el congrés per conèixer de primera mà l’actualitat del sector, així com el valor i el potencial del videojoc en la nostra societat i economia. El Gamelab Barcelona 2020 LIVE, compta amb el Suport de la Generalitat de Catalunya a través del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i el Ministerio de Cultura y Deporte entre d’altres entitats.

Més informació[:es]Mañana, 23 de junio se pone en marcha la XVI edición del Gamelab Barcelona que se celebrará de forma online entre los días 23 y 25 de junio.

El Congreso Internacional de Videojuegos y Ocio interactivo, que desde el 2011 se celebra en Barcelona contará con un programa que incluirá ponencias, seminarios, talleres y coloquios online.

El nuevo formato virtual será accesible internacionalmente de forma gratuita.

El programa incluirá el jueves 25, la Gala de los premios Gamelab Live 2020, que en esta décima edición reconocerá a los proyectos más destacados por estudios y profesionales en España.

Esta edición el congreso contará con participantes de primer nivel como el vicepresidente de Gaming de Microsoft, Phil Spencer, el director creativo Ken Levine, responsable de la serie BioShock, Mark Cerny, arquitecto jefe en PlayStation4 y PlayStation5, Mark Rosewater, diseñador jefe de Magic: the Gathering y Min Kim, co-fundador de Bonfire Studios y ex CEO de Nexon América.

BANC participará en el congreso para conocer de primera mano la actualidad del sector, así como el valor y potencial del videojuego en nuestra sociedad y economía. El Gamelab Barcelona 2020 LIVE, cuenta con el apoyo de la Generalitat de Catalunya a través del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) y el Ministerio de Cultura y Deporte entre diversas entidades.

Más información[:]