Demà 23 de juny es posa en marxa la  XVI edició del Gamelab Barcelona que tindrà lloc de forma online entre els dies 23 i 25 de juny.

El Congrés Internacional de Videojocs i Oci interactiu, que des del 2011 se celebra a Barcelona comptarà amb un programa que inclourà ponències, seminaris, tallers i col·loquis online.

El nou format virtual serà accessible internacionalment de forma gratuïta.

El programa inclourà dijous 25, la Gala dels premis Gamelab Live 2020, que en aquesta desena edició reconeixerà els projectes més destacats per estudis i professionals a Espanya .

A l’edició d’enguany el congrés comptarà amb participants de primer nivell com el vicepresident de Gaming de Microsoft, Phil Spencer, el director creatiu Ken Levine, responsable de la serie BioShock, Mark Cerny, arquitecte cap a PlayStation4 i PlayStation5, Mark Rosewater, dissenyador cap a Magic: the Gathering i  Min Kim, co-fundador de Bonfire Studios y ex CEO de Nexon América.

BANC participarà en el congrés per conèixer de primera mà l’actualitat del sector, així com el valor i el potencial del videojoc en la nostra societat i economia. El Gamelab Barcelona 2020 LIVE, compta amb el Suport de la Generalitat de Catalunya a través del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i el Ministerio de Cultura y Deporte entre d’altres entitats.

Més informació