[:ca]Ahir dijous, Business Angels Network de Catalunya va presentar de forma virtual el projecte ETNOLABS davant un inversor adscrit a la xarxa. La trobada va permetre a l’emprenedora del projecte presentar la seva startup personalment i rebre feedback directe de l’inversor.

Aquesta reunió virtual forma part del conjunt de presentacions de projectes que fa unes setmanes va posar en marxa Business Angels Network de Catalunya. Amb aquest nou format de presentació de projectes, Business Angels Network de Catalunya vol continuar mantenint una gestió personalitzada i un contacte directe entre inversor i emprenedor.

ETNOLABS , és una marca  100% natural i innovadora de  Bio-cosmètics i aliments funcionals basada en l’ús d’ingredients naturals i primitius que estaven presents en civilitzacions passades. Els productes s’elaboren amb formulació pròpia i única.[:es]Ayer jueves, Business Angels Network de Catalunya presentó de forma virtual el proyecto ETNOLABS ante un inversor adscrito a la red. El encuentro permitió a la emprendedora del proyecto presentar su startup personalmente y recibir feedback directo del inversor.

Esta reunión virtual forma parte del conjunto de presentaciones de proyectos que hace unes semanas puso en marcha Business Angels Network de Catalunya. Con este nuevo formato de presentación de proyectos, Business Angels Network de Catalunya quiere continuar manteniendo una gestión personalizada y un contacto directo entre inversor y emprendedor.

ETNOLABS, es una marca 100% natural e innovadora de Bio-cosmética y alimentos funcionales basada en el uso de ingredientes naturales y primitivos que estaban presentes en civilizaciones pasadas. Los productos se elaboran con formulación propia i única.[:]