[:ca]La propera virtual edition TECHNE SUMMIT DUBROVNIK se celebrarà els propers 12, 13 i 14 de juny, organitzada per la MED ANGELS, xarxa de business angels dels països del mediterrani, creada al setembre de 2019 amb Business Angels Network de Catalunya com a membre fundador.

Durant aquests tres dies els emprenedors i inversors participants tindran l’oportunitat d’assistir a un gran ventall d’actes, conferències i taules rodones que comptaran amb més de 26 speakers, una investor master class i sessions de presentació de projectes davant d’inversors.

L’Albert Colomer intervindrà dissabte dia 13 de juny a les 19h. a la taula rodona: To Kill or Not to Kill – Write Offs in Times of Turbulence. How to avoid zombies and the decision behind writing off companies in turbulent times. What factors do investors need to take into consideration?   

Des de la seva experiència de més de 15 anys dirigint la xarxa d’inversors Business Angels Network de Catalunya explicarà  els requisits que ha de complir un bon projecte per despertar l’interès d’un inversor i quins son els factors determinants a l’hora de voler invertir.

MED ANGELS                                                                                                             #TechneDubrovnik

                                                                                  [:es]La próxima virtual edition TECHNE SUMMIT DUBROVNIK se celebrará los días 12, 13 y 14 de junio, organizada por la MED ANGELS, red de business angels de los países del Mediterráneo, creada en septiembre de 2019 con Business Angels Network de Catalunya como miembro fundador.

En estos tres días los emprendedores e inversores participantes tendrán la oportunidad de asistir a multitud de actos, conferencias y mesas redondas que contarán con más de 26 speakers, una investor master class y sesiones de presentación de proyectos a inversores.

Albert Colomer intervendrá el sábado día 13 de junio a las 19h. en la mesa redonda: To Kill or Not to Kill – Write Offs in Times of Turbulence. How to avoid zombies and the decision behind writing off companies in turbulent times. What factors do investors need to take into consideration?   

 Desde su experiencia de más de 15 años dirigiendo la red de inversores Business Angels Network de Catalunya explicará los requisitos que debe cumplir un buen proyecto para despertar el interés de un inversor y cuáles son los factores determinantes a la hora de invertir.

MED ANGELS                                                                                                        #TechneDubrovnik

                                                                           [:]