La propera virtual edition TECHNE SUMMIT DUBROVNIK se celebrarà els propers 12, 13 i 14 de juny, organitzada per la MED ANGELS, xarxa de business angels dels països del mediterrani, creada al setembre de 2019 amb BANC com a membre fundador.

Durant aquests tres dies els emprenedors i inversors participants tindran l’oportunitat d’assistir a un gran ventall d’actes, conferències i taules rodones que comptaran amb més de 26 speakers, una investor master class i sessions de presentació de projectes davant d’inversors.

L’Albert Colomer intervindrà dissabte dia 13 de juny a les 19h. a la taula rodona: To Kill or Not to Kill – Write Offs in Times of Turbulence. How to avoid zombies and the decision behind writing off companies in turbulent times. What factors do investors need to take into consideration?   

Des de la seva experiència de més de 15 anys dirigint la xarxa d’inversors BANC explicarà  els requisits que ha de complir un bon projecte per despertar l’interès d’un inversor i quins son els factors determinants a l’hora de voler invertir.

MED ANGELS                                                                                                             #TechneDubrovnik