[:ca]El passat dijous 21 de maig, BANC va organitzar una presentació virtual del projecte ISSIMO davant un inversor adscrit a la xarxa.

La trobada va ser tot un èxit i forma part del conjunt de presentacions de projectes que, a partir d’ara i degut a la situació actual derivada pel Covid19, posa en marxa BANC de forma virtual.

Amb aquest nou format de presentació de projectes, BANC vol continuar mantenint una gestió personalitzada i un contacte directe entre inversor i emprenedor.

El passat mes d’abril ISSIMO ja va aconseguir finançament mitjançant BANC, a través d’un conveni de col·laboració amb Microbank, va ajudar als emprenedors a aconseguir un microcrèdit.

 [:es]El pasado jueves 21 de mayo, BANC organizó una presentación virtual del proyecto ISSIMO a un inversor adscrito a la red.

El encuentro fue todo un éxito y forma parte del conjunto de presentaciones de proyectos que, a partir de ahora y debido a la situación actual derivada por el Covid19, pone en marcha BANC de forma virtual.

Con este nuevo formato de presentación de proyectos, BANC quiere continuar manteniendo una gestión personalizada y un contacto directo entre inversor y emprendedor.

El pasado mes de abril ISSIMO consiguió financiación mediante BANC, a través de un convenio de colaboración con Microbank, ayudó a los emprendedores a conseguir un microcrédito.[:]