[:ca]

               #TechneDubrovnik  

                         MED ANGELS, xarxa de business angels cofundada per Business Angels Network de Catalunya, organitza una nova edició de la                              TECHNE SUMMIT DUBROVNIK 

 

                              

 

La MED ANGELS, constituïda el passat mes de setembre de 2019 a Alexandria (Egipte), és la primera xarxa de business angels que agrupa i coordina diferents xarxes d’inversors dels països mediterranis. Banc com a entitat cofundadora de MED ANGELS, ha donat el seu suport per a la creació de la  xarxa, apostant per la promoció de la inversió entre països i la connexió entre Europa, Àfrica i l’Orient Mitjà.

Els propers dies 12, 13 i 14 de juny, i de forma virtual degut a la situació derivada de la crisi del COVID19, tindrà lloc una nova edició d’aquest esdeveniment internacional que reunirà a inversors, emprenedors i agents de l’ecosistema inversor dels països mediterranis.

La TECHNE SUMMIT, es consolida en aquesta tercera edició com a referent del sector, reunint a les dues edicions anteriors més de 9000 assistents procedents de 35 països.

Durant aquests tres dies els participants tindran l’oportunitat d’assistir a  diferents activitats i conferències que comptaran amb més de 26 speakers, així com una investors master class a càrrec de l’Angela Lee, Chief Innovation Officer de la Columbia Business School.

En el marc de la Techne Summit Dubrovnik 2020, les startups més innovadores tindran l’oportunitat de presentar -se al públic inversor. Una d’elles serà seleccionada per participar a les fases finals de la STARTUP World Cup,  a Silicon Valley.

Més informació aquí[:es]

       #TechneDubrovnik  

MED ANGELS, red de business angels de la que es miembro cofundador Business Angels Network de Catalunya, organiza una nueva edición del TECHNE SUMMIT DUBROVNIK

 

 

La MED ANGELS, constituida el pasado mes de septiembre de 2019 en Alejandría (Egipto), es la primera red de business angels que agrupa y coordina diferentes redes de inversores de los países del Mediterráneo. Business Angels Network de Catalunya como entidad cofundadora de MED ANGELS, ha dado su apoyo para la creación de la red, apostando por promover la inversión entre países y la conexión entre Europa, África y Oriente Medio.

Los próximos días 12, 13 y 14 de junio, y de forma virtual debido a la situación derivada de la crisis del COVID19, tendrá lugar una nueva edición de este evento internacional que reúne a inversores, emprendedores y agentes del ecosistema inversor de los países del Mediterráneo.

El TECHNE SUMMIT, se consolida en esta tercera edición como referente del sector, reuniendo en sus dos ediciones anteriores a más de 9000 asistentes de 35 países.

Durante estos tres días los participantes tendrán ocasión de asistir a diferentes actividades y conferencias que contarán con más de 26 speakers, así como una investors master class a cargo de Angela Lee, Chief Innovation Officer de la Columbia Business School.

En el marco del Techne Summit Dubrovnik 2020, las startups más innovadoras tendrán la oportunidad de presentarse ante el público inversor. De todas ellas se seleccionará una, que podrá participar en las fases finales de la STARTUP WORLD CUP, en Silicon Valley.

Más información aquí[:]