#TechneDubrovnik  

                         MED ANGELS, xarxa de business angels cofundada per BANC, organitza una nova edició de la                              TECHNE SUMMIT DUBROVNIK 

 

                              

 

La MED ANGELS, constituïda el passat mes de setembre de 2019 a Alexandria (Egipte), és la primera xarxa de business angels que agrupa i coordina diferents xarxes d’inversors dels països mediterranis. Banc com a entitat cofundadora de MED ANGELS, ha donat el seu suport per a la creació de la  xarxa, apostant per la promoció de la inversió entre països i la connexió entre Europa, Àfrica i l’Orient Mitjà.

Els propers dies 12, 13 i 14 de juny, i de forma virtual degut a la situació derivada de la crisi del COVID19, tindrà lloc una nova edició d’aquest esdeveniment internacional que reunirà a inversors, emprenedors i agents de l’ecosistema inversor dels països mediterranis.

La TECHNE SUMMIT, es consolida en aquesta tercera edició com a referent del sector, reunint a les dues edicions anteriors més de 9000 assistents procedents de 35 països.

Durant aquests tres dies els participants tindran l’oportunitat d’assistir a  diferents activitats i conferències que comptaran amb més de 26 speakers, així com una investors master class a càrrec de l’Angela Lee, Chief Innovation Officer de la Columbia Business School.

En el marc de la Techne Summit Dubrovnik 2020, les startups més innovadores tindran l’oportunitat de presentar -se al públic inversor. Una d’elles serà seleccionada per participar a les fases finals de la STARTUP World Cup,  a Silicon Valley.

Més informació aquí