[:ca]Business Angels Network de Catalunya, ha ajudat a l’empresa CESC-IT Enginyeria del software S.L. ha aconseguir un ajut ICO-Covid 19 a través de CaixaBank.

CESC-IT, desenvolupa software per a empreses i organismes públics. Gràcies a diferents programes de software ERP, ajuda a les empreses a planificar els seus recursos empresarials. Aquests programes es fan càrrec de diferents operacions internes de l’empresa, des de la producció a la distribució o els recursos humans.

Amb l’ajut aconseguit CESC-IT podrà afrontar la difícil situació en la que es troben moltes empreses, derivada de la crisi sanitària actual.[:es]Business Angels Network de Catalunya, ha ayudado a la empresa CESC-IT Enginyeria del software S.L. a conseguir un ICO-Covid 19 a través de CaixaBank.

CESC-IT, desarrolla software para empresas y organismos públicos. Gracias a diferentes programas de software ERP, ayuda a las empresas a planificar sus recursos empresariales. Estos programas se hacen cargo de diferentes operaciones internas de la empresa, desde la producción a la distribución o los recursos humanos.

Con la ayuda conseguida CESC-IT podrá afrontar la difícil situación derivada de la crisi sanitària actual.[:]