[:ca]Business Angels Network de Catalunya ajuda als emprenedors a aconseguir finançament!

A través d’un conveni de col·laboració amb Microbank, Business Angels Network de Catalunya ha ajudat a ISSIMO a aconseguir un microcrèdit.

The ISSIMO Fruit Family és una gamma de dotze receptes líquides úniques, de fruites i espècies naturals envasades en monodosis. Afegides a les begudes alcohòliques les transformen en uns còctels excepcionals afruitats i amb un menor contingut alcohòlic.[:es]Business Angels Network de Catalunya ayuda a los emprendedores a conseguir financiación!

A través de un convenio de colaboración con Microbank, Business Angels Network de Catalunya ha ayudado a ISSIMO a conseguir un microcrédito.

The ISSIMO Fruit Family es una gama de doce recetas líquidas únicas, de frutas y especias naturales envasadas en monodosis. Incorporadas a las bebidas alcohólicas las transforman en unos cócteles excepcionales, afrutados y con un menor contenido alcohólico.[:]