Barcelona, 25 de febrer de 2020. BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa “Find Your Travel” una agència de viatges i distribuïdor d’allotjaments turístics espanyols a França.

Find Your Travel

A través d’una plataforma d’anuncis d’allotjaments s’aconsegueix facilitar  tot el procés per aconseguir apartaments, per al públic  francès, centrant-se en teleoperadors.

Find Your Travel, dona visibilitat a agències immobiliàries petites i mitjanes espanyoles al mercat francès, amb l’avantatge que l’emprenedor coneix als clients francesos i sap quines són les seves necessitats.

 

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).

BANC – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com