L’acte s’ajorna fins a una data per determinar

Durant tres dies Barcelona serà el punt de trobada d’emprenedors, inversors i responsables de l’ecosistema emprenedor Mediterrani.

La xarxa MEDANGELS va ser constituïda el passat 30 de setembre a Alexandria (Egipte).

BANC com a cofundador de la MEDANGELS, ha donat suport per a la creació de la xarxa, apostant per promoure la inversió entre països i la connexió entre Europa, Àfrica i l’Orient Mitjà.

Els dies 19, 20 i 21 de març tindran lloc a l’Hotel Pullman de Barcelona, diferents actes i activitats.

Dijous 19 de març tindrà lloc l’acte de benvinguda a l’esdeveniment que inclourà una presentació de start-ups amb format “elevator pitch” d’avant la UFM i la MedAngels. Com a cloenda de l’acte se celebrarà un sopar de networking.

Divendres 20 de març, durant tot el dia, tindran lloc diferents conferències i taules rodones que tractaran sobre diversos aspectes de la inversió privada.

Aquestes sessions comptaran amb la participació de representants d’institucions i organismes internacionals, així com la representació de l’European Commission.

Dissabte 21 de març, per finalitzar la trobada, se celebraran diverses reunions de treball, en les que es tractaran temes diversos que afecten a l’ecosistema inversor mediterrani.

L’objectiu d’aquestes jornades es reunir a professionals del mercat, institucions financeres i responsables polítics amb la finalitat d’estimular el coneixement mutu.

Et convidem a participar, si estàs interessat envia un correu a info@bancat.com i t’informarem.