[:ca]Ets un promotor de projectes amb seu a la UE i desitjes arribar a possibles inversors a tot el món? Registra el teu projecte en el Portal Europeu de Projectes d’Inversió (EIPP) i augmenta la teva visibilitat a una gran xarxa d’inversors internacionals! Comença ja mateix enviant el teu projecte al portal.

Si ets un inversor que busca oportunitats d’inversió en àrees com l’eficiència energètica, el transport, l’assistència sanitària, les energies renovables, la infraestructura de banda ampla o en el finançament de les PIME, el Portal Europeu de Projectes d’Inversió (EIPP) t’oferirà una àmplia varietat de projectes viables.

Més informació aquí.[:es]¿Eres un promotor de proyectos con sede en la UE y deseas llegar a posibles inversores en todo el mundo? Registra tu proyecto en el Portal Europeo de Proyectos de Inversión (EIPP) y aumenta tu visibilidad en una gran red de inversores internacionales! Empieza ya mismo enviando tu proyecto en el portal.

Si eres un inversor que busca oportunidades de inversión en áreas como la eficiencia energética, el transporte, la asistencia sanitaria, las energías renovables, la infraestructura de banda ancha o en la financiación de las PYME, el Portal Europeo de Proyectos de inversión (EIPP) te ofrecerá una amplia variedad de proyectos viables.

Más información aquí.[:]