Avui, divendres 13 de desembre, s’ha celebrat a la seu central de la Cecot, a Terrassa, una nova jornada on s’han trobat els membres del Cercle Cecot de joves empresaris en un esmorzar.

BANC ha estat present en la trobada amb un dels projectes adherits a la seva xarxa: Vermutissimo. El projecte ha estat presentat per els seus emprenedors davant dels membres del Cercle, que han pogut degustar ademés l’innovador producte que la marca ofereix.

Vermutissimo es una empresa que ofereix càpsules de fruites i espècies per a begudes alcohòliques, totalment saludables i amb una manera d’utilització molt sencilla, ja que no requereix de l’ús d’una màquina. Existeixen sis tipus de varietats de càpsules, que transformen la beguda en un tipus de sabor excepcional. 

En el marc de la celebració de la trobada, també s’han presentat altres projectes.