[:ca]El passat dimarts 3 de desembre a les 16:00 hores, emprenedors autònoms o amb microempreses, interessats en obtenir finançament, van poder gaudir a les oficines de Business Angels Network de Catalunya d’una sessió informativa sobre microcrèdits impartida per Elisabet Sauras, gestora de Negoci de MicroBank.

Dita sessió informativa va estar centrada en les diferents línies de finançament de MicroBank.

Al final de la sessió es va realitzar una ronda de preguntes en la que els asistents van participar.

 

 [:es]El pasado martes 3 de diciembre a las 16:00 horas, emprendedores autónomos o con microempresas, interesados en obtener financiación, pudieron disfrutar en las oficinas de Business Angels Network de Catalunya de una sesión informativa sobre microcréditos impartida por Elisabet Sauras, gestora de Negocio de MicroBank.

Dicha sesión informativa estuvo centrada en las diferentes líneas de financiación de MicroBank.

Al final de la sesión se realizó una ronda de preguntas en la que los asistentes participaron.[:]