[:ca]Es realitzarà una sessió informativa sobre MicroBank dirigida a emprenedors autònoms o microempreses que necessiten finançament. La sessió serà impartida per Elisabet Sauras, gestora de Negoci de MicroBank.

Quan i on es farà?

La sessió informativa es realitzarà el dia 3 de desembre a les 16:00h a les oficines de Business Angels Network de Catalunya, a la direcció: C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Més informació i inscripcions

Per més informació sobre la sessió i per inscriure’t envia un correu a info@bancat.com

 

 [:es]Se realizará una sesión informativa sobre MicroBank dirigida a emprendedores Autónomos o Microempresas que necesiten financiación. La sesión será impartida por Elisabet Sauras, gestora de Negocio de MicroBank.

Cuándo y dónde se hará?

La sesión informativa se realizará el día 3 de diciembre a las 16:00h en las oficinas de Business Angels Network de Catalunya, en la dirección: C/Venezuela, 103, 1º piso (distrito 22@) – 08019 Barcelona

Más información e inscripciones

Para más información sobre la sesión y para inscribirte envía un correo a info@bancat.com[:]