El dijous 14 de novembre s’ha celebrat la 19a edició de la nit de l’emprenedoria al Tecnocampus, a Mataró.

L’esdeveniment representa un punt de trobada anual d’emprenedors, start-ups i empresaris del territori. Es un marc idoni per acostar-se al ecosistema emprenedor del entorn i conèixer noves iniciatives i a les persones que les fan realitat

En la nit, s’ha realitzat el lliurament de la dinovena edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, l’entrega al millor projecte d’emprenedoria universitària del TecnoCampus i s’ha otorgat el Premi Creatic al millor projecte emprenedor d’alumnes de FP dels centres educatius de Mataró.

El primer premic Creatic 2019 a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, ha sigut Health Xcode, projecte que es tracta d’una solució per optimitzar al màxim el rendiment i millorar la salut de les persones mijançant l’anàlisi de l’ARN combinat amb intel·ligència artificial. Iniciativa que ha estat premiada amb 12.000€ i una bonificació del 50% del primer any a l’allotjament a la incubadora d’empreses del TecnoCampus.

El segon premi Creatic (6.000 € i allotjament bonificat a la incubadora) ha estat per al projecte Alta Guàrdia, un servei d’alarmes de seguretat “sharing” sense quotes fixes, ni adquisició d’equips i només pel temps que el client la necessita.

Finalment, el tercer premi Creatic (3.000 € i allotjament bonificat a la incubadora) ha estat pel projecte Transportcomparator.com, un comparador web d’empreses de transport per carretera.

Així mateix, l’Ajuntament de Mataró ha lliurat els Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions.